behandling og fjernelse af arsen i drikkevandet

Arsen kan findes i en række forskellige steder i vores miljø --- en fælles område for bekymring er vores drikkevandsforsyning. Da arsen er et kendt carcinogen ( kræft -fremkaldende stoffer ) , de fleste mennesker vil være sikker på at de ikke indtage en skadelig mængde af det med deres vand . Ifølge New Jersey Department of Environmental Protection , er arsen store mængder kan føre til kræft i lunger , hud , lever , nyre og blære <. h2 > Test
Hvis du betaler en vandregning , er udbyderen af din vandforsyning retligt forpligtet til at teste vandet for arsen indhold . Ifølge den NJDEP , det maksimale arsen er tilladt ved lov i drikkevandet er fem nanogram per liter . Kontakt din lokale leverandør af vand , hvis du gerne vil se statistikkerne . Hvis du har din egen brønd og ønsker at teste det , skal du bruge den samme standard og bruge en velrenommeret lab , der er certificeret til at teste for arsen .

Farerne af arsen i vandet er begrænset til indtagelse alene. I henhold til Massachusetts Department of Environmental Protection , badning og brusebad med vand indeholdende arsen udgør ingen risiko , da det ikke absorberes ind i huden og ikke fordamper .

Point of Entry


Indgangssted behandling ( digter) systemer er designet til at fjerne forurenende stoffer fra vandet for hele husstanden . Vand fra kilden er filtreret da den går ind i huset og behandles , før de når nogen af vandhaner . Ifølge NJDEP , omkostningerne ved et system, der sikrer opfyldelse dette vil være omkring $ 3. 000 og være effektive i to eller tre år, før vedligeholdelse er nødvendig , afhængig af mængden af arsen i vandet .

brugsstedet


Point brug systemer ( POU ) er en mere økonomisk og populært valg . For omkring $ 400, ifølge NJDEP , kan man være monteret under en vask , og vil filtrere alt vandet kommer gennem denne enkelt tryk . Da køkkenet er der, hvor de fleste drikkevandet kommer fra , som normalt , hvor disse systemer er installeret .

Pous nok give mest mening at flere mennesker , da der ikke er nogen oplagt risiko for badning med vand indeholdende arsen , medmindre det stiger over niveauet på 500 dele pr milliard ifølge Massachusetts Department of Environmental Protection .

EPA bemærkninger


Ud over at forårsage kræft hos mennesker , US Environmental Protection Agency siger arsen har været forbundet med andre sygdomme og tilstande, herunder akut mave- og hjerte- skader og vaskulære sygdomme . EPA siger også , at ionbytning og aktiveret aluminiumoxid adsorptionen er teknologier til rådighed til at fjerne arsen i stor skala , i modsætning til individuel behandling planer om et hjem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.