hårsække test information

Hårsækken test eller hårsækken analyse er ikke kun gjort for at kontrollere, om ulovlig narkotikahandel brug , men kan også bruges til at opdage giftige metaller , retsvidenskab i forbindelse med kriminalefterforskninger og DNA til at kontrollere for blod pårørende

Opdager Drug Usage


Når du søger på internettet til hårsækken testning, vil de fleste af de oplysninger, der skal om hårsækken test for at kontrollere, om lægemidlet brug . Mange arbejdsgivere kræver tilfældige test af lægemidler for alle deres medarbejdere, og nogle kræver testen en gang om året . Nogle arbejdsgivere kræver en narkotika-test , før de vil ansætte dig . Narkomaner , eller forældre til teenagere , der misbruger narkotika , kan bruge test af lægemidler for at sikre, at de opholder sig ædru . I begge tilfælde er hårsækken teste en god mulighed.

hvordan testen Udført


hårsækken test er en præcis måde at opdage stofmisbrug. For at fuldføre en hårsæk test , vil teknikeren tage en prøve af den pågældendes hår til at blive testet og sende det til laboratoriet . Det er bedre at have omkring 50 til 120 hårstrå om en og en halv inches i længden , men enhver størrelse eller beløb vil gøre, hvis det er alt du har . Håret Prøven sendes ind i et laboratorium , der skal screenes for narkotika . Resultaterne normalt tager tre til fire dage

typer narkotika Den kan registrere


De typer af medicin hårsækken test kan opdage er . kokain , PCP , marihuana , ecstasy , opioider og methamfetaminer . Når nogen bruger narkotika , enten ved at ryge , indtage eller inhalation , stoffet gør en metabolit , der løber gennem blodet og bevæger sig ind i hårsækken . Hår gemmer stof metabolit spor i hårsækken i op til et år . Hårsækken test er mere effektiv end en urintest , når der hentes stoffer som kokain , PCP og meth , fordi disse stoffer normalt ikke udsætte urinen efter syv dage . De gør dog , ophold i håret i op til et år .

You Can't Shampoo til Narkoen ud af dit hår


Ud over at finde oplysninger om hårsækken test for narkotika brug på internettet, skal du vil også finde mange websteder, der hævder, at de har en shampoo eller sæbe , der kan slippe af lægemidlet spor i dit hår . Disse er alle svindel , fordi de stoffer er dybt inde i hver enkelt linje selv . Selv barbering dit hoved vil ikke arbejde , fordi din krop er dækket af hår , og enhver hår på din krop vil vise tegn på stofbrug .

Påvisning af giftige metaller

hårsækken test kan også bruges til at finde ud hvis du har en selvrisiko på giftige metaller som bly , arsen og kviksølv i dit system . Processen er gjort nøjagtig det samme som for test af lægemidler .

Forensics og fædreorlov

hårsækken test bruges til at undersøge DNA af en individuel for kriminalitet undersøgelser og faderskabssager . DNA er den genetiske kode, der er unik for den enkelte. DNA er lagret i vores hår , vores hud , vores spyt-hele vores krop . Til DNA- test behøver du kun roden af en hår til at sammenligne DNA en person til DNA-prøve taget på et gerningssted eller til en eventuel slægtning.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.