nanoteknologi & Morgellonssyndrom

Inden for nanoteknologi er i sin vorden , og meget har endnu at blive opdaget , hvordan nanomaterialer opfører sig og hvilke effekter de vil have på mennesker og miljø . Betingelser som Morgellonssyndrom kan være knyttet til denne nye teknologi

Nanoteknologi


Nanoteknologi er et område for anvendt videnskab , som de mindste enheder af sagen er manipuleret til at skabe nye materialer og processer . " Nano " repræsenterer en måleenhed , hvor en nanometer er lig med en milliardtedel meter . På grund af deres minutter størrelser , er nanomaterialer meget stærkere end makro mellemstore materialer og have forskellig-oftest stærkere-. kemiske egenskaber samt

Morgellonssyndrom


Morgellonssyndrom er en hudsygdom , hvor fibre , pletter eller granulat vises unexplainedly på overfladen af huden . Personer, der lider af denne betingelse også betænkning kravle , bidende og stikkende fornemmelser . Den Morgellons Research Foundation lister mere end 13. 000 familier , der lider af denne betingelse i USA . Meget lidt om årsagen til tilstanden. I første omgang , Centers for Disease Control mærket det " vrangforestilling parasitosis ", som det først blev anset for at være resultatet af en psykisk lidelse . Men den høje forekomst af fysiske symptomer i rapporterede tilfælde har ført til CDC at omklassificere Morgellons som en " uforklaret dermatologi . "

Nanoteknologi og Morgellons


Talrige teorier link nanoteknologi til Morgellonssyndrom . Epidemiologiske og forskningsstudier har identificeret de sorte fibre , der vises i huden , som er fremstillet af nanomaterialer . I marts 2007 offentliggjorde amerikanske toksikolog Dr. Hildegarde Staninger en meget omtalte undersøgelse , hvor forskerne indsamlede fibermateriale prøver fra Morgellons ramte . Resultaterne viste, at disse materialer i fibre nanocompounds almindeligt anvendt i bio-nano-produktionsprocesser .

Chemtrails


Kemisk sprøjtning er nævnt som en mulig Nanoteknologi-relateret distribution metode til Morgellonssyndrom . Disse sprays-også kaldet chemtrails-siges at være spredt af jetfly i store højder . En 7 mar 2001 , artikel fra USA Today citerer utallige rapporter på tværs af USA med hensyn til usædvanlige fly-udstødning stier på himlen . Erklæringer fra for agenturer blev karakteriseret som undvigende og benægtede, at sådanne fænomener eksisterede . Aktivist grupper i modsætning til biokemisk krigsførelse forskning identificere de mange chemtrail observationer som praksis , som gennemføres af militære agenturer. Nanocompounds menes at spille en rolle i fremstillingen af biowarfare materialer .

Tilsætningsstoffer

Som i august 2006, The U. S. Food and Drug Administration godkendt brugen af en nano-manipuleret tilsætningsstof til brug som et konserveringsmiddel til fødevarer . Det tilsætningsstof, der kommer i form af en bakteriofag , der er en virus organisme designet til at " spise op " bakterielle organismer , der vokser i fødevarer . Resultaterne fremlægges af Staninger viser , at de materialer, der findes i Morgellons tilfælde er de samme som dem , der anvendes ved fremstilling af bakteriofager . Morgellons aktivister er bekymret over, at nano-manipuleret produkter og fødevarer kan være kilden til denne sygdom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.