oplysninger om en cellekernen

Alle levende organismer på vores planet består af mikroskopiske livets byggesten kaldet celler . En celle er den mindste enhed i en organisme , som kan bære om aktiviteterne i livet . Disse aktiviteter omfatter vedligeholdelse homeostase og reguleringen af stofskiftet , reproduktion og arvelighed . Celler har små organeller i dem , at hver udfører en specifik pligt til at sikre organismen trives , og alle disse organeller i sidste ende kontrolleres af cellekernen

Funktion


Det vigtigste organel er kernen , fordi det er " hjernen " i cellen . Kernen fører tilsyn med alle celle aktivitet ved opbevaring og kopiere den genetiske information , der bruges til at lave proteiner , som igen styrer alle kritiske kemiske reaktioner i cellen .

Opbevaring af genetisk information


Genetiske oplysninger kommer i form af deoxyribonukleinsyre ( DNA ) . DNA i kernen findes i form af kromatin (lang , tynd tråde ) i det meste af cellecyklus , da den genetiske information let kan aflæses . Dog er DNA fundet i form af kromosomer ( tætpakkede og svøbt omkring proteiner ) , når cellen er dividere .

nucleolus


Det nucleolus er en subnuclear lig fundet inde i kernen og er ansvarlig for at gøre RNA og proteiner . Dens vigtigste funktioner er at samle ribosomer og syntetisere rRNA .

Forholdet mellem Nucleus og Cytoplasma


Der er en grænse for, hvor hurtigt den genetiske information i en celle kan kopieres i kernen , flyttede ind i cytoplasma ( selve celle i cellemembranen ) , og i sidste ende bruges til at lave proteiner . Derfor , hvis cellen skulle få for stor , vil de oplysninger, for at gøre proteiner ikke kunne nå de yderste kanter af cellen , og de nødvendige kemiske reaktioner ville ikke finde sted .

Nuclear Envelope

Det nukleare kuvert er en dobbelt lipiddobbeltlaget , der omgiver kernen . Dets vigtigste funktion er at fysisk adskilt cellens genetiske information fra resten af cellen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.