tricks til at stoppe med at ryge

Forstå at rygning er en dobbelt vane --- fysisk afhængighed af nikotin og adfærdsmønstre er forbundet med afhængighed . For at stoppe med at ryge , du har til at bryde adfærdsmønstre samt nikotinafhængighed . Forsøger at gøre det ene uden det andet er indstillingen dig op for fiasko

Addiction


Nikotin er lige så vanedannende en heroin eller kokain . Nikotin får hjernen til at frigive det kemiske stof dopamin. Dopamin er hvad der giver rygere en euforisk følelse og fungerer som en stemning udjævnerdøre . Det beroliger dig , når du er anspændt , og gør du føler dig bedre , når du er blå . Forstå, at det ikke kun handler om viljestyrke , du bryder en fysisk afhængighed , når du holder op med at ryge . Hvis du accepterer dette, vil du opleve abstinenssymptomer såsom hovedpine , irritabilitet , rysten , forstoppelse og søvnløshed , blandt andre, vil du blive bedre mentalt forberedt , når disse symptomer viser .

Habit


Mens du bryder de fysiske afhængighed , skal du også kæmpe med den personlige vane . Rygere vil nå til en cigaret , satte den i munden og let det uden at tænke over det ud af vane . Folk føler en vis trøstende tilfredsstillelse fra at noget i munden , og cigaretter bestemme, at komfort til rygere . Planlægge at give dig selv at mundtlige tilfredsstillelse , når du holder op med at ryge . Hold sukker fri bolsjer eller tyggegummi handy , eller holde gulerod eller selleri sticks rundt , så når du får lyst til at sætte noget i munden , er du klar med en cigaret erstatning . Placer disse mundtlige erstatninger strategisk omkring huset , i bilen og på kontoret , så du altid har noget på arms rækkevidde .

Incentive


Du ved, du burde stoppe med at ryge . Det forårsager kardiovaskulære og respiratoriske problemer , der kan slå dig ihjel. Disse løfter om medicinske problemer , er imidlertid ikke altid nok af et incitament . Finde incitamenter i her og nu er en måde at styrke dit engagement i rygestop .

Du kan starte med det faktum , at rygere lugter dårligt for de fleste mennesker . Har du sandsynligvis ikke lugte det på dig selv , fordi rygning sløver lugter og smager receptorer , men dit hår og tøj lugter gammelt , overgemt røg . Tag din yndlings jakke , læg dem i en plastikpose som du får fra renseriet derefter sætte jakke i en kasse og guffe det væk eller andet sted . Op med at ryge for en måned , og træk derefter jakken ud . Lugten , der rammer dig i ansigtet , når du åbner kassen er, hvad du lugter , når du er ryger .

Hvis ikke ønsker at lugte grimt , er ikke nok af et incitament , så prøv at indsamle penge . Regne ud, hvor mange penge du bruger på cigaretter hver dag, så guffe at penge væk i en krukke . Se pengene vokser hver dag uden en cigaret .

Find en fysisk aktivitet at deltage i. Hvis du har brugt til at tilbringe dit kontor pauser krøb på bagdøren rygning , i stedet tilbringe pausen tager en tur , selv hvis det er lige rundt om parkeringspladsen . Måle dine fremskridt . Den første dag , vil du sandsynligvis kommet tilbage fra at bryde ud af ånde , men du får bedre hver dag . Embrace denne udvikling.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.