sikkert alternativ til plastic vandflasker

Forbrugerne er i stigende grad henvender sig til genanvendelige vandflasker og thermoses , finde anvendelse af filtreret vand fra hanen både miljømæssigt og økonomisk fordelagtige . En undersøgelse foretaget af Environmental Working Group viste, at vand på flaske er ikke sikrere end vand fra hanen . Til FDA fastsættelse af standarder for flaskevand og EPA fastsættelse af standarder for postevand, postevand er testet for forurenende stoffer i hundredvis af gange om måneden , mens flaskevand overholder mindre strenge standarder . Så mens det for mange valg er klar, sikker indeslutning er det andet emne giver anledning til bekymring .

Bisphenol A


Når du vælger en vandflaske ( eller baby flaske eller andre fødevarer og drikkevarer container ) , den største sikkerhed bekymring er et kemisk stof kaldet Bisphenol A ( BPA ) . Dette kemiske , en kendt hormonforstyrrende , kan udvaskes gennem containere i deres indhold . Ifølge resultater fra National Institute of Environmental Health Sciences ( NIEHS ) , er der " en vis bekymring for effekter på hjernen , adfærd og prostata hos fostre , spædbørn og børn på nuværende menneskelige engagementer med bisphenol A. "

hvad man skal undgå


Hard plastflasker lavet med polycarbonat plast og identificeret af # 7 genbrugssymbolet er dem til at se ud for , da de tendens til at være skyldige for BPA udvaskning . Men din bedste chance er at kontrollere på producentens websted for at sikre det produkt, du bruger , er BPA-fri .

Sikker Plastic Alternativer


Safer plast omfatter Nalgene , som er foretaget af Eastman Tritan copolyester , en BPA-fri polymer alternativ , ifølge virksomheden , der fremstiller disse flasker . Firmaer som Avent og Born Free tilbyder BPA-fri plastik sutteflasker lavet med polyetersulfon ( PES ) , en hård harpiks plast , der er ens i vægt og føler at polycarbonat , men med en langt højere varmebestandighed .

Flasker fremstillet af andre materialer


gode alternativer til plast flasker inkluderer letvægts , aluminium-bygget flasker af virksomheder som SIGG . Andet varigt , bærbare mulighed er rustfrit stål flasker af selskaber som Klean Kanteen og Born Free .

Hvor finder Produkter

Med stigende opmærksomhed , er virksomheder optrappe deres bestræbelser på at levere BPA-fri alternativer , og lidt efter lidt fjerne BPA-lastet produkter fra deres poster . Der er masser af let tilgængelige og billige mærker , der findes overalt fra Whole Foods til Target .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.