hvordan man kan skabe et hjem nødsituation kit

Du ved aldrig , hvornår katastrofen kan strejke , og når det sker, vil du ønske at du havde en hjemme nødsituation kit . At have et hjem nødsituation kit vil give den nødvendige forsyninger du måske brug for i en nødsituation eller naturkatastrofe . De følgende trin vil hjælpe dig med at opbygge en betydelig hjem nødsituation kit til at hjælpe dig i tilfælde af en nødsituation
1 .
Sørg for at du har vand . Mennesker kan ikke overleve ret længe uden vand . Hold mindst en tre-dages forsyning af vand til hver person . En gallon vand om dagen for hver person bør være tilstrækkelig ved både at drikke og sanitet . Hvis du ønsker at gå den ekstra mil, holde en uge til en værdi af vand , hvis du har plads .
2 .
Hold en tre-dages levering eller flere af fødevarer . Stick med ikke-fordærvelige fødevarer som dåse kød , grøntsager og frugter . Granola , protein barer , korn , og kiks er gode snacks , der vil holde dig fuld . Nødder og jordnøddesmør er en stor mulighed for et protein fix . Holde nogle slik på hånden , såsom slik og cookies for komfort mad . Du kan endda finde ikke-fordærvelige mælk på din købmand , men sørg for at det er pasteuriseret . Hvis du har et spædbarn eller kæledyr , så glem ikke barnet og foder til kæledyr . Afhængigt af hvor længe du kan leve på den ikke-fordærvelige fødevarer , overveje at købe en lille propan lejr brændeovn , så du kan nyde et varmt måltid , såsom chili eller suppe . Glem ikke dåseåbner .

3 .
En hånd krank radio-eller batteridrevne vejr radio med ekstra batterier vil komme i praktisk, hvis du mister alle dine elektricitet. Det ville drive nogen vanvittigt at være i mørke og ikke vide, hvad der sker ude i verden i løbet af en naturkatastrofe . Invester i en CB radio. CB står for medborgerbåndsradio radio som giver dig mulighed for at kommunikere med andre mennesker, der bruger en radiofrekvens . At kunne få adgang til nyheder og samfund opdateringer vil give dig nyttig viden og fred i sindet .
4 .
Køb en anstændig størrelse færdigpakket førstehjælp kit, der indeholder alt fra bandager til ikke-receptpligtig medicin . En færdigpakket førstehjælpskasse vil normalt indeholde de nødvendige fornødenheder som kræves for en medicinsk nødsituation , men du kan også oprette din egen . Hold en forsyning af receptpligtig medicin , personlig hygiejne produkter , og vitaminer . Et par ekstra ting du kan overveje at have på hånden er beskyttelsesmasker og en AED ( automatisk ekstern defibrillator ) . En AED er en bærbar enhed , der kan bidrage til at bringe nogen tilbage til livet , hvis deres hjerte stopper . Det er også vigtigt at få undervisning i hvordan man bruger AED samt CPR .
5 .

Yderligere punkter , der bør være i dit hjem nødsituation kit er tæpper , soveposer , lang Johns , Tændstikker varm hatte , al slags vejr støvler , og forseglet i en lufttæt beholder . Glem ikke at holde en række af retter for hver person og plastposer med bånd for affald . At holde dig travlt og distraheret , har en anstændig udbud af gåder , spil og bøger til rådighed i dit hjem nødsituation kit .
6 .
Bestemt har en stash for at overleve værktøjer såsom kort , kompasser , langtidsholdbare akut stearinlys , lommelygter , og overlevelse og nødhjælp litteratur . Holde en flaske vand rensning piller og en multi værktøj overlevelse lommekniv er meget vigtigt at holde i et hjem nødsituation kit .
7 .
Saml alle dine hjem nødforsyninger sammen og træffe afgørelse om en udpeget tørt sted for at holde dem . Afhængigt af vejret , måske en plads i din garage være et godt sted at holde dit hjem nødsituation kit . En kælder , et skab , eller ubenyttede rum er også gode steder at holde et hjem nødsituation kit . Du kan bruge hylder , bokse , eller store plastik spande til at gemme de leveringer af dit hjem nødsituation kit .

gode råd og advarsler


 • Køb en stor mængde af anti-bakterielle sæbe til dit hjem nødsituation kit .
 • Sørg for at du opdatere dit hjem nødsituation kit årligt , og sørg for at alle ved hvor det ligger .
 • I tilfælde af en mindre brand , holde en brandslukker og en kasse med bagepulver i dit hjem nødsituation kit .
 • I tilfælde af et kemisk angreb , holde en generøs levering af plastikpresenninger og gaffatape i dit hjem nødsituation kit .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.