karakteristika spormineraler

Spormineraler er mineraler , som kroppen kun skal i meget små mængder . Disse omfatter selen , jern , fluor , mangan , kobolt , zink og jod . Spormineraler er identificeret ved deres fysiske egenskaber . De fysiske egenskaber spormineraler omfatter form og farve , glans og streak , hårdhed og tæthed , spaltning og knoglebrud, og ihærdighed og krystal vane . Alle disse fysiske egenskaber påvirker den samlede mineraler og deres vækst , og hjælper med at identificere dem .

farve og form


Trace mineraler har seks forskellige former . Trace mineraler krystal former , men ikke alle af dem vil ligne krystaller . Farverne på spormineraler er mange . Nogle spormineraler vil også komme i mere end én farve .

Luster og Streak


Luster er en fysisk egenskab ved spormineraler , der henviser til kvaliteten og kvantiteten af lys, at mineraler » udvendige overflade reflekterer . Stribe refererer til farven på spormineraler , når de er i pulverform . Når spormineraler er pulverformige de ofte er en anden farve , end når de er hele mineraler .

hårdhed og tæthed


Hårdhed er en fysisk egenskab ved spormineraler , som henviser til hvor svært det glatte overflade spormineraler er at ridse . Fluorid er spor mineral med de mest hårdhed , hvilket gør den til den mest vanskelige at ridse spormineral . Tæthed refererer til , hvordan tætte et spor materiale . Jo dybere i Jordens skorpe et mineral dannes , jo mere pres er det under og derfor mere kompakt vil det være .

Cleavage og Fracture


En kavalergang plan er en fysisk egenskab, som henviser til, om eller ej mineraler vil gnidningsløst split . Spormineraler med en kavalergang plan vil bryde flad og ren i én retning . Fracture er det modsatte af kavalergang . Trace mineraler, fraktur , når de er brudt ikke har en kavalergang flyet .

stædighed og Crystal Habit

Tenacity er en fysisk egenskab ved spormineraler , som henviser til , hvordan de opfører sig under deformation . Den beskriver hvordan spormineraler reagerer , når de er knust , tvunget , klippe , slog og bøjet . Krystal vane henviser til spormineraler foretrukne vækstmønster af sine krystaller enten i aggregeret eller individuel form .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.