nikotin fysiske effekter

Nikotin er en væske alkaloid der forekommer naturligt i tobaksplanten . Alkaloider har en kraftig effekt på den menneskelige krop , hvilket er grunden til nikotin i tobaksrøg er så vanedannende . En anden alkaloid er koffein

The Brain


Ifølge Encyclopedia of Natural Health , når en person indånder røgen fra en cigaret , nikotin når hjernen i syv sekunder, hvilket er dobbelt så hurtig som heroin .

Stimulation Control


Nikotin fungerer som en " stimulus barriere , "gøre det lettere for en person til at fungere i en overstimulering miljøet ved at reducere hjernens reaktion på stimuli .

Kardiovaskulære effekter


Nikotin hæver pulsen og får blodkarrene til at krampe og spasmer . Dette fremskynder en persons system og producerer humørændrende effekter, der er tiltalende for en kort periode . Nikotin øger også risikoen for blodpropper ved at gøre blodplader mere tilbøjelige til at holde sammen .

blodtryk


Nikotin får blodkarrene til at snøre og arterier at indsnævres , der producerer dårligt blodomløb , mens hæve blodtrykket og niveauer af fedtstoffer i blodet .

The Heart

Nikotin tjære og harpiks tjene til at slappe af den fine hjertemusklen , danner brune vævslæsioner og forårsager ødelagt væv , hvoraf nogle er irreversibel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.