nikotin plaster vs nikotin tyggegummi

Med alle de faktiske let tilgængelige og klar skære beviser for skader forårsaget af rygning cigaretter , flere og flere rygere har et ønske om at holde op . Men for mange er bare at have et ønske om ikke nok . Rygestop kan være meget udfordrende , og mange mennesker lider fiasko efter svigt forsøger at holde op på egen hånd , inden de vælger en af de mange ryge- hjælpere til at yde bistand . To af de mere populære , lettilgængelige hjælpere at holde op med at ryge , er nikotin plaster og nikotin tyggegummi .

Forskelle


Nicotine gum bruges på tidspunktet for trangen . Hvornår tygget lide tyggegummi det giver kroppen den ønskede nikotin at dæmpe trangen til cigaretter .

nikotin plaster er " transdermal ", hvilket betyder , at det virker gennem huden-det er en lille selvklæbende plaster , som kan placeres på kroppen i en iøjnefaldende sted og vil løbende give dig et lavt nikotin til at skære ned på cravings .

Effekt


Ifølge Dr. Scott Sledge 's rapport om nikotinsubstitution og rygestop , en række undersøgelser foretaget af FDA viste , at både nikotin plaster og nikotin tyggegummi var omkring lige i at hjælpe rygere sparke vane , med succesrater på mellem 25 og 30 procent .

Convenience


Nikotin tyggegummi kan være nødvendigt at re-administreres på flere gange i løbet af dagen for at være effektiv , og niveauet af nikotin , som det frigiver i kroppen, ikke yderst konsekvent . Den nikotin plaster kræver kun en enkelt ansøgning om en 24-timers periode , og det løbende frigiver en konsekvent mængde af nikotin i kroppen .

Fysiske forhold


Der er ting , som kan hæmme folk fra succes ved hjælp af en nikotin substitutionsbehandling . Nogle mennesker kan få allergiske reaktioner på applikationsstedet af nikotin plaster og har derfor svært at bruge det på en konsekvent nok grundlag for at få den ønskede effekt . Ligeledes kan folk med proteser eller nogle andre orale sundhedsspørgsmål ikke være i stand til effektivt at bruge nikotin tyggegummi uden problemer .

Advarsel

Selv om disse behandlinger har en solid track record med at hjælpe rygere holde op , og de er umiddelbart tilgængelige , kan de ikke være alt hvad du behøver at holde op med at ryge . Det er klogt , når ud på en plan om at stoppe med at ryge for at konsultere din læge og få så mange oplysninger som muligt at kunne nå dit mål . Nogle mennesker kan kræve støtte og rådgivning ud over, hvad en over -the-counter rygning støtte kan give på egen hånd .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.