oplysninger om spanske syge

Den spanske influenza udbrud af 1918 var forårsaget af en stamme af influenza A kaldet H1N1 . Influenza ramte tredjedel af verdens befolkning , eftersynkronisering det mest ødelæggende epidemi i historien

Origins


Selvom det ikke er bevist endegyldigt , oprindelsen af den spanske influenza menes at være i Haskell County , Kansas , med soldater forbereder sig på at komme ind i Anden Verdenskrig I.

Etymologi


Nationers engageret i bekæmpelsen af lægge restriktioner på indberetning af sygdomme . Spanien var et neutralt land , så de mest præcise oplysninger om den pandemiske kom ud af Spanien .

Spread


Som WWI begyndte, udsendte soldater sprede sygdommen , før der viser symptomer . Influenza flyttede fra Kansas til New York inden for få dage og syntes , muterede , oversøiske i Sierra Leone i august 1918.

Waves


Den influenza spredes i bølger , den anden er mere dødbringende så den første . Den anden bølge dræbte unge , raske voksne ved overstimulering deres aktive immunforsvar , mens den ekstremt gamle og unge var mindre hårdt ramt .

Mønstre

Det nationer , der var mindst påvirket , såsom Japan og Amerikansk Samoa , havde også de fleste restriktioner af maritime rejse under krigen . Dette er et direkte resultat af virussen spredes langs ruter af menneskelig rejse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.