Hvor sikker er flaskevand fra automater ?

Ifølge en undersøgelse ledet af Water Research Foundation , opfatter mange mennesker flaskevand som sundere end postevand . Undersøgelsen viste, at forbrugernes utilfredshed med vand fra hanen fører til øget forbrug af alternativer som flaskevand . En stærk markedsføring push af vand på flaske selskaber føjet til denne begrænsede forbrugernes tilfredshed er lig med øget flaskevand salg . Den allestedsnærværende plastflasker sælges nu sammen med andre drikkevarer i automater på verdensplan

Historie


USA offentlige drikkevand er reguleret af Environmental Protection Agency ( EPA ) . Vand på flaske falder ind under Federal Food and Drug Administration ( FDA ) som et levnedsmiddel . Forbrugeren tro , at flaskevand er sikrere end vand fra hanen fortsat brændstof den milliard-dollar-en-år flaskevand industri . Med flere minder mellem 2000 og 202C og isolerede tilfælde af sygdom muligvis fra automat vand på flaske , er den offentlige begynder at sætte spørgsmålstegn ved de nuværende branchestandarder .

Overvejelser


The Natural Resources Defense Council ( NRDC ) gennemførte en omfattende gennemgang af flaskevand , postevand og en sikkerhedsstandarder sammenligning . Undersøgelsen konkluderede, at vand på flaske er ikke nødvendigvis sikrere eller renere . Faktisk var nogle flasker vand, udtalte NRDC , skal du bare trykke vand aftappet på en flaske . De fleste af flaskevand endte med at blive sikker , men kvaliteten var lav i nogle mærker , som udgør en sundhedsrisiko for personer med svækket immunforsvar .

Et andet problem er den plastflaske selv . Forskning der bliver gjort på phthalater , et kemikalie, kendt for at forstyrre hormon niveauer . Flaske vand er gemt for så lidt som 10 uger, en undersøgelse viste , viste , at phthalater var udvasket fra plastic i vandet . For lav-omsætning automater , kunne flaskevand ophold usolgt over en lang periode .

Identifikation


Du skal blot kigge på flaskevand kan ikke udsætte lav kvalitet eller forurening . Kun få stater i USA håndhæver strenge standarder for flaskevand etiketter . Ifølge den NRDC , en etiket siger , " fra et samfund vandsystem " eller " fra et kommunalt kilde " er for det meste sandsynlige vand fra hanen . Indtil flaskevand selskaber yderligere har mandat til at videregive oplysninger , der er ingen måde at anerkende opbevaring af længde og kvalitet niveauer .

Ekspert Insight


Ifølge Joshua Sharfstein , Principal stedfortrædende kommissær for fødevarer og medicin til FDA , som er del af Institut for Sundhed og Human Services ( HHS ) , FDA regulerer flaskevand følgende specifikke koder . De har imidlertid ikke truffet alle EPA forskrifter , der gælder for offentlige drikkevand . Sharfstein hedder det, at et øget antal af forbrugernes opkald til FDA med spørgsmål om vand på flaske sikkerhed har ført til en revision af FDA 's mandater .

Forebyggelse /Solution

På den professionelle front , er mikrobiologer , som Linda Holman med byen Houston 's offentlige sundhed laboratorium, flaskevand fra automater . Med hensyn til forbrugernes indsats , anbefaler NRDC skriftligt til medlemmer af Kongressen , statslige guvernører og FDA , opfordre strengere flaskevand krav og grænser for forurenende stoffer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.