Hvordan olieudslip påvirker strande ?

Hvorfor olieudslip Forekomme


Olier spild opstår typisk , når noget går galt under transporten af olie til og fra raffinaderier , olietankskibe , rørledninger , pramme og distribution eller lagerfaciliteter. Naturkatastrofer , såsom orkaner , kan også forårsage olieudslip , og nogle gange spild kan være et resultat af sunkne skibe , ulovlige dumpning eller endog sabotage af lande i krig . Olien breder sig over havoverfladen , forårsage slicks eller en regnbue-farvet skær . Olie og vand vil til tider emulgere og danne en form for høj viskositet mousse , som igen kan forårsage tjære bolde , som kan rejse store afstande på havet eller ender på kystlinjen .

Effekter af olieudslip på strandene


Store olier udslip er meget skadelige for dyrelivet . Dette omfatter fugle , havpattedyr , fisk og skaldyr . Olieudslip kan også påvirke et områdes kulturelle , økonomiske og naturlige ressourcer . Selv mindre olieudslip kan være meget skadeligt , hvis spildt på det rigtige sted på det rette tidspunkt . Olie kan trænge dybt ned i sandet på strandene , hvilket gør det vanskeligt at fjerne og gøre det muligt for olien at fortsætte med at give problemer med tiden . Olieudslip er lettere at rydde op , når de er på en klippekyst i modsætning til en blød og sumpet kystlinjen eller delta . Olie er mere tilbøjelige til at holde sig til klipperne , hvilket gør det nemt at se og at rengøre . Når olien synker ned marsk eller våde sand , er der en større chance for , at det ikke vil være helt fjernet fra området .

virkningerne af de typer olie


Forskellige typer af olie har forskellige virkninger på strande og oceaner , når spildt . Indkredset, hvilken type olie var spildt er det første og vigtigste skridt til at beslutte hvordan vi kommer videre med oprydningen . Den vedvarende en olie er vigtigt at bemærke , da olier af forskellige vedholdenhed håndteres forskelligt .

nonpersistent olier , såsom benzin , er lette og raffinerede , hvilket gør dem meget svingende. Deres yderst flygtige karakter betyder, at de fordamper og spreder hurtigt , hvilket gør de fleste oprydningsprojekt unødvendig . Desværre , i koldere områder , stikker olie omkring længere , fordi det ikke kan fordampe så hurtigt , som den ville i en varmere region . Imidlertid kan disse typer af spild også være farligt på grund af let antændelige karakter af benzin og de sundhedsmæssige betænkeligheder , der kan opstå af at indånde gassen , især hvis udslippet sker i nærheden af et stærkt befolket landområde .

Tunge olier er mere vedholdende , når spildt , fordi de har så en høj viskositet og er ikke flygtige . Bio-brændstof olier er også meget persistente og skabe slam og tung slicks , der kan forblive i miljøet i lange perioder af gangen.

Oil Spill Rengøring Teknikker


De teknikker , der anvendes til at rense olieudslip variere afhængigt af typen af olie , og hvor og hvor meget der blev spildt . Store bomme kan placeres i vandet for at forhindre spredning og holde spild indeholdt . Disse er især brugt i løbet af tankskibet udslip . Forplove fjerne olien fra overfladen af vandet , mens vakuum lastbiler vakuum olien fra vandoverfladen og kystlinje. Sorbents bruges til at opsuge olie , mens høj eller lav-trykslanger er anlagt i at slangen ud sandstrande og andre dele af berørte kystlinje. Nogle gange olien er med vilje sat i brand for at forbrænde så meget af en frisk olieudslip som muligt . Wildlife er corralled væk fra området ved hjælp skræmme taktik eller andre adspredelser .

ske, at det bedste svar er ingen reaktion overhovedet . Dette er sandt i nogle sjældne situationer, hvor indgreb i udslippet ville forårsage mere skade end gavn .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.