hvordan man kan forebygge mobiltelefon relaterede bilulykker

Omkring 6. 000 mennesker dør hvert år i biluheld , der er forårsaget af distraheret drivere. Cirka 5. 000 flere er alvorligt såret . Dette nummer er fokuseret kraftigt på under 20 aldersgruppe , men er ikke begrænset til denne gruppe . En af de vigtigste årsager til distraktion er tekstning og bruge mobiltelefon . Det er bestemt af undersøgelser , at en trucker ved hjælp af en mobil enhed er 23 gange større sandsynlighed for at komme i en ulykke .
Mange stater allerede har love , der gør det ulovligt at bruge en mobiltelefon eller sms'e under kørslen . Lovene vedrørende denne aktivitet er under revision i mange flere stater , som overvejer enten at sms'e eller tale i telefon under kørslen , ulovlige .
Mens mobiltelefoner og daglige liv er blevet helt uadskillelige for mange mennesker , der er ting du kan gøre for at forhindre en mobiltelefon ulykke , og det er nemt nok for nogen til at gøre
Her er nogle forslag
1 .
Gør dine vigtige telefonopkald , inden de forlader din destination , hvis du kan . Hvis de er nødt til at ringe tilbage til dig , så lad dem vide, at du skal køre , og at efterlade en besked . Du vil kalde dem tilbage , når du ankommer til din destination .
2 .
Du skal ikke tro , at du skal besvare en mobiltelefon under kørslen . Hvem der ringer , kan efterlade en besked . En ti minutter eller så forsinkelsen med at få eller foretager et opkald , er sandsynligvis ikke vil ændre forløbet ene eller anden måde .

3 .
Træk over til den side af vejen eller til en parkeringsplads , hvis du absolut nødt til at få en mobiltelefon opkald .
4 .
Lad dit opkalds vide, at du er i bilen og kører , men har trukket over . Anmode om, at de ringer til dig senere , eller fortælle dem, du vil kalde dem tilbage .
5 .

Fortæl hyppige opkald ( venner , familie , kollegaer ), som du ikke taler i telefon , mens kørsel , og hvis du ikke svare , kan det være grunden . Bede dem om ikke at være bekymret , at du vil kalde dem lige tilbage, når du ikke længere bag rattet . De vil sætte pris på at vide, at du ikke risikere dit liv eller andres liv på denne måde , og vil ære dine værdier .
6 .
sætte grænser for indgående opkald . I stedet for at fortælle folk altid at ringe til dig nogen tid , så fortæl dem, du vil kalde dem . Dette forhindrer din mobiltelefon fra altid ringer , når du er på farten eller på anden måde er optaget.
7 .
ikke føler sig tvunget til at være tilgængelig for alle hvert eneste minut af dagen. Lav nogle grænser , når det kommer til telefonen . Indstillede tider , når du føler dig tryg vender tilbage opkald , som sidst på eftermiddagen eller om aftenen , når du er fri fra arbejde , færdig med at handle eller er ankommet hjem .

8 .
Brug din mobiltelefon til arbejde , når du er nødt til for at udføre dine pligter , og holde de samme regler for ikke at tale i telefon under kørslen ad landevejen . Trække over . De andre bilister med hvem du deler vejen vil sætte pris på det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.