hvordan man kan holde sig sund på arbejde

Forblive sund på arbejde kan være en udfordring med influenza sæsonen på os . Hvis du er en time medarbejder kan du ikke råd til at betale , vil du gå glip af ikke at gå på arbejde , men du kan ikke råd til at få syge enten . Følg disse enkle instruktioner for at forblive sunde på arbejdspladsen

Du skal bruge: .
Thieves tøroffset hånd sanitizer
God multi vitamin .
Clorox desinficering klude .
Engangshandsker .

Almindelig sund fornuft .


1 .
Fastholdelse af en sund livsstil er vigtig . Spis masser af frisk frugt og grøntsager . Hold din vægt nede , motion , tage urter og en god multi vitamin .
2 .

Mens han var på arbejde, det er især vigtigt at skumme op og vaske dine hænder så meget som muligt . Hvis du ikke kan komme til toilettet for at vaske dine hænder holde antibakterielle gel i nærheden til at anvende . Tyve tøroffset Hand Sanitizer blev anbefalet af min søster .
3 .
Undgå at sprede bakterier ved at røre din næse , mund eller øjne .
4 .
Hvis du kommer til at fange influenza bug , holde væv handy . Cover din mund , når du hoster og nyser i vævet . Sørg for at du smider den brugte væv væk . Holde en papirkurven med en plastik liner i nærheden af din arbejdsplads er god .

5 .
Hvis du deler en arbejdsplads med andre , holde overfladen du rører ren . Clorox desinfektion servietter er stor for den slags ting .
6 .
Bakterier spredes ved berøring , skal du ikke bruge kollegaer ' telefon , skrivebord , computer tastatur eller andet udstyr . Hvis du er tvunget til at dele kan du overveje iført engangshandsker .
7 .

Hvis du får influenza fejlen eller influenzalignende sygdom ikke spredes rundt ved at gå ud . Blive hjemme og hvile . Hvis du deler influenza bug med dine kolleger er du sandsynligvis få det igen . Få sunde og forblive raske .

gode råd og advarsler


 • Hvis influenza skud er tilgængelig du måske overveje at få det .
 • Tilskynd dine co medarbejdere til at blive hjemme , når syge . Et døgn løn er ikke værd at få den igen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.