10 stoppe med at ryge tips

Med truslen om kræft , astma anfald og lungesygdomme , såsom emfysem , gøre mere end 3 millioner mennesker kan vælge at stoppe med at ryge hvert år . Da rygning er en afhængighed tilbøjelig til psykiske trang og fysisk drifter, quitters over for en række forhindringer, der prøver deres selvkontrol og viljestyrke . Når jeg forsøger at fjerne en af de øverste kompulsiv vaner i USA , kan følgende stoppe med at ryge tips hjælp .

Forberedelse


Uden mental forberedelse , din beslutning om at stoppe med at ryge har en højere risiko for fiasko. Oprettelse af en plan og forpligtede sig til papiret , er en effektiv måde at forudse eventuelle hindringer og etablere mulige tilgange til, hvordan klare . Før du stoppe med at ryge , skal du indstille en officiel forlade dato , og derefter advare familie og venner om din beslutning . Fjern alle tobaksvarer fra dit hjem , kontor og bil . Endelig taler med din læge om tilgængelige ressourcer .

Motivation


Overvej fordele og ulemper ved din beslutning om at stoppe med at ryge og lave en liste over alle de grunde, hvorfor du ønsker at holde op . Typiske målsætninger for at holde op omfatter lever længere , føler bedre , sundhedsproblemer , vejrtrækning spørgsmål , finansielle grunde og for at behage kære . Udskrive din liste og post i synlige steder i dit hjem eller på kontoret ( som dit køleskab eller computer desk ) . Når opfordrer opstår , se til din liste for motivation .

søge støtte


Venner og familie giver et væld af støtte til mennesker at holde op en afhængighed . Det er vigtigt at omgive dig med positive forstærkninger . Online hjælp er også til rådighed, herunder fora, hvor du kan anonymt diskutere dine oplevelser med andre mennesker, der forsøger at stoppe med at ryge . Deltag lokal støtte grupper til at tale direkte med rådgivere og quitters --- en effektiv måde at lære nye stoppe med at ryge tips .

Retrain dine vaner


Som du stoppe med at ryge , skal du erstatte negative vaner med positive alternativer . I stedet for at ryge en cigaret efter et måltid, holde din mund travlt med et stykke sukkerfrit tyggegummi . Finde forskellige måder at håndtere stress på andre end tobaksvarer , som nakke massage eller skumbad . Under en 15- minutters pause eller frokost timer på arbejdet , erstatte ryge en cigaret med konstruktive aktiviteter . Undgå miljøer , der udløser din lyst til at ryge , såsom barer og klubber .

frugt og vand

Din krop undergår fysiske ændringer, når du stopper med at ryge , herunder lavt blodsukker og en langsommere fordøjelseskanalen . Drik frisk juice til at gendanne dit blodsukker og øger mængden af C-vitamin i din kost , som hjælper skyller de kemikalier og giftstoffer efterladt af cigaretter .

Reward System

En anden måde at holde sig motiveret er at skabe en belønning for , når du når bestemte milepæle , som f. eks Dag 1 , Uge 1 , Måned 1, 6-måneders mærke og din one-års jubilæum . Eksempler på belønninger nævnes cd'er , dvd'er , bøger , tøj , middag på din favorit restaurant eller en weekend flugt med vennerne.

Visual Scare Tactics

For at bekæmpe stærke drifter, bruge visuelle teknikker til at styrke din viljestyrke . Scan fotos af patienter med lungekræft eller se et billede af en lunge svært beskadiget af flere års rygning. Placer en håndfuld cigaretter i en krukke med vand og lad den staa natten over . For en hurtig påmindelse hvorfor du skal stoppe med at ryge , skal du åbne krukke og tage et pust . Forestil dig den flydende indtaste din krop . Synet og lugten normalt udløse følelser af væmmelse .

Forsinkelse Tactics

Udvikling forsinkelse taktik for at overvinde trangen til at ryge . For nogle et koldt glas vand at drikke , spise et stykke slik eller tyggegummi hjælper distrahere sindet . Under 10 dybe vejrtrækninger giver dig mulighed for at huske betydningen af at ignorere cravings . Andre forsinkelse taktik omfatter tage en tur rundt om blokken , dukker i en øvelse tape , og kontakt til venner og familie for støtte .

medicinske alternativer

Overvej nogle af de medicinske alternativer til rådighed for folk, der forsøger at stoppe med at ryge , herunder hypnose , der bygger tillid indeholder motivation og bruger opførsel modifikation for at opnå resultater . Ud over professionelle hypnose behandlinger , er der også selvhypnose tricks til at udforske . Med akupunktur , er små steriliserede nåle indsættes i specifikke punkter på hånden , håndleddet og øre at afskrække rygning , afgifte kroppen , og behandling af psykiske og fysiske abstinenssymptomer .

tænke positivt

Sindet er en kraftfuld motor og en succesfuld kampagne for at stoppe med at ryge begynder med en positiv attitude . Cravings at ryge er fælles , men de passerer . Fortæl dig selv, at indtrængende kun vare et par minutter . Tilbagetrækning er en uønsket bivirkning --- minde dig selv , at symptomerne kun dvæle i en kort periode . Vægtøgning ofte finder sted. Bekæmpelse af ekstra pounds med en sund kost og motion .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.