Fakta om nikotin tyggegummi

Nikotinerstatningsprodukter er en måde at hjælpe dig holde op med at ryge. Et terapeutisk mulighed er nikotin tyggegummi , som , når de anvendes korrekt , har vist sig at være effektiv . Skønt det ikke er en øjeblikkelig kur , kan det hjælpe dig holde op med at ryge uden varige den abstinenser , der kan få dig til at tilbagefald , ifølge forskningen udføres af Cornell University

Funktion


Nicotine gum bestemmer nikotin, som optages gennem slimhinderne i munden . Leveres i en kontinuerlig , stabil forsyning , nikotin hjælper bremse cravings og mindske lysten til at ryge . Ifølge Cornell University forskning , giver dette rygeren at holde op med at ryge ved gradvist at vænne kroppen ud nikotin i cigaretter , mens lette abstinenssymptomer .

Fordele


En fordel for nikotin tyggegummi er , at selv om det indeholder nikotin , det mangler giftige gasser og tjære , som er i en cigaret . Ved at begrænse trang og mindske brugen af cigaretter , kan hjørnetand reducere den samlede nødvendige tid til at stoppe med at ryge , ifølge The American Lung Association .

Dosering


Den anbefalede dosering vil afhænge af antallet af cigaretter røget i en typisk dag . Nikotintyggegummi findes i håndkøb i to doser . Et niveau indeholder en dosis på 2 mg , for rygere på 24 cigaretter eller mindre om dagen . Det andet niveau er en 4 mg dosis til rygere , der ryger 25 eller flere cigaretter om dagen. Hvert enkelt stykke tyggegummi er én dosis .

Ved hjælp af en step-down procedure , er den dosis reduceres fra ét stykke hver 1-2 timer, til en endelig dosis af ét stykke hvert 07:56 timer. Denne reduktion er normalt trukket ud over en 12-ugers periode , selv om det er blevet rapporteret , at denne periode kan afkortes , da patienten føles behageligt . Den maksimale dosis for enten niveau er 24 stykker om dagen , ifølge Cornell University forskning .

brug


Den korrekte anvendelse af nikotin tyggegummi er er direkte forbundet med dens effektivitet . Alle former for tobak skal stoppes , mens du bruger gummi . Du bør ikke spise i 15 minutter , før du bruger gummi , og du bør ikke spise eller drikke , mens tygge tyggegummi . Den rette måde at bruge nikotintyggegummi er at tygge , indtil du føler en pebret sensation , omkring 25 til 30 sekunder . Hjørnetand skal derefter placeres mellem kind og tandkød , i en proces, der kaldes parkering . Dette vil holde tandkødet tæt foring af munden , så korrekt absorption af nikotin . Ideen er at sluge en minimal mængde af nikotin , da det ikke vil blive absorberet af maven . Fortsæt tygge tyggegummi med få minutters mellemrum , så returnere den til kinden , indtil pebret smag er væk . Hvert stykke tyggegummi bør tygges på denne måde i 25 til 30 minutter før genudsætning .

Side Effects

En almindelig bivirkning rapporteret ved brug af nikotin tyggegummi er fordøjelsesbesvær forårsaget af overdreven indtagelse af nikotin-infunderes spyt . Rapporterede også har været en øm mund , hovedpine , kæbesmerter og øget spyt . Disse symptomer bør aftager , når du fortsætte med at bruge nikotintyggegummi . Tygge tyggegummi for hurtigt kan medføre svimmelhed, kvalme , hikke og endda opkastning . Tygge tyggegummi langsomt vil mindske risikoen for disse symptomer opstår .

Advarsler

diskutere brugen af nikotin tyggegummi med din læge, hvis du har en historie af diabetes , angina ( brystsmerter ) eller lægemiddelallergi . Den nuværende medicin , du eventuelt tager , kan også interagere med nikotin tyggegummi og bør drøftes med din læge. Nikotin udskilles via modermælken , derfor tale med din læge, før du bruger nikotin tyggegummi , hvis du ammer . Nikotin tyggegummi bør ikke anvendes, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid, mens du nikotin substitutionsbehandling .

Symptomer på en overdosering er hurtig hjertebanken , overskydende spyt , svimmelhed og forvirring . Andre symptomer omfatter forvirring , svaghed og krampeanfald . Hvis en overdosis er mistanke om , straks søge lægehjælp . Hold nikotin tyggegummi og al medicin utilgængeligt for børn .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.