Hvordan spyttest for narkotika arbejde ?

Når du tager en spyt narkotika-test , er en pude eller podepind puttet i munden i et par minutter . Det er fjernet og anbragt i en samling modbydelige . Testtid er 10 minutter

Hvordan Narkotika opdages


Metabolitterne forurenende stoffer, der får i blodet som følge af stofmisbrug . De kan testes for den anvendte type af narkotika , men ikke hvor meget eller hvor længe de har været brugt .

Hvordan Narkotika Kom i dit spyt


Metabolitterne gemme i din fede celler , hår og negle og bliver elimineret gennem urinen . De får i blodbanen og optages i spyt , hvor de kan påvises .

Typer af narkotika Fundne


Marijuana , THC , heroin , kokain , crack , amfetamin , barbiturater , opiater , metamfetamin , ecstacy og PHP kan påvises med denne test .

Tidsramme


De fleste lægemidler ikke dvæle i spyt og afsløring tid er overalt fra 12 til 36 timer . Denne metode er ikke et godt valg for tidligere medicin påvisning grund af tidsbegrænsninger .

Cost

Ifølge Erowid , omkostningerne ved en spyt test kan variere fra $ 15 til $ 75. Andre forsøg kan koste eller flere mindre , ligesom urintest ( $ 7 til $ 50) og hår test ( $ 100 til $ 150) . Dag , blodprøver er mindre almindelige , fordi de er dyre . Et eksempel : Pre-betalte Lab afgifter $ 209 for en blodprøve , der tester for syv almindelige lægemidler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.