billig metode til fjernelse af arsen i vand

Arsen er et dødbringende element , der ofte finder vej ind i vores vandforsyning gennem naturlige forekomster , der siver ind i grundvandet eller industriel forurening . Environmental Protection Agency i øjeblikket regulerer vandforsyningen til ikke at indeholde mere end 10 dele pr mia . Men nogle mennesker tror , at selv dette beløb er for højt . Der er en række løsninger for dem, der bekymre sig om det kemiske indhold i deres vand

Biologisk


Visse typer planter er bemærkelsesværdigt gode til at absorbere giftige kemikalier fra jord . Den mest effektive anlæg i absorbere arsen i et miljø , er bremsen bregne . Hvis vandet kommer fra en kommunal ordning kunne man lobby lokale myndigheder til at plante bremse bregner omkring reservoiret omkredsen . I øjeblikket er de fleste vandbehandling færdig med kemikalier , men kan tilføjelsen af perimeter bregner tilføje en garanti og yderligere reducere miljømæssige arsenik forurening af vandforsyningen . For dem , der får deres vand fra en brønd , bremse bregner kan opsuge den arsen i din værftet og dermed reducere de mængder , der udvaskes deres vej ind i dit vand .

Chemical


Kemikalier er den hyppigste anvendte metode til at fjerne overskydende arsen . Generelt Denne teknik bruges i stort omfang eller i marken i udviklingslandene . Generelt indebærer at fjerne arsen første markedsføring jern flager i vandet . Den kemiske reaktion , der får jern til at ruste også absorberer arsen . Når den jerntilskud har løst til bunden eftersom sedimenter , kan det være filtreret fra vandet .

Filtration


sandsynligt den mest problemfri måde til at fjerne arsen fra din dag-til-dag drikkevand er gennem brug af en hane filter . Desværre er ikke alle filtreringssystemer blevet godkendt til at reducere arsen -niveauet. Sørg for, at dit filter har en NSF ( National Sanitation Foundation ) blåstempling .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.