farerne i genbrug af plast vandflasker

Mange mennesker genbruge deres vandflaske uden at overveje de mulige sundhedsmæssige virkninger. Selv med hvad der synes at være korrekt rengøring , genbruge en vandflaske har sine ulemper

Identifikation


Genbrug en vandflaske uden at rense det kan skabe bakterier , der kan forårsage sygdom . Dette gælder især i varmt vejr , når bakterier kan vokse meget hurtigere på den fugtige åbninger af plastik vandflasker .

Betydning


Du skal blot vask og tørring åbning af en vandflaske ikke helt ren det af bakterier . Indersiden af vandflasken skal rengøres grundigt med en børste , varmt vand og sæbe . Så må det være tilladt at lufttørre .

Overvejelser


Folk skal undgå at dele plastic vandflasker . Kim og bakterier kan overføres fra person til person om åbning af flasken , og på vandet , der har kondenseret på ydersiden af flasken så godt.

Ekspert Insight


New Zealand Mad and Safety Authority minder os at et rent vand flaske er kun sikre når den er fyldt med rent vand til drikkevand . Brug filtreret vand , hvis det besluttes at genopfylde plastic vandflasker .

Misforståelser

Ifølge American Cancer Society , er der ingen fare i at få kræft fra en genbruges vandflaske . En myte havde rundsendt at genbruge en vandflaske nedbryder flasken 's plastik og farlige kemikalier kan komme i vandet . Dette er ikke sandt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.