forskelle i turbiditet mellem spildevandet og vandløbsvand

Spildevand frigives tilbage i miljøet i et begrænset antal måder . Det er enten behandlet eller ikke behandles og derefter løsladt i vandløb , søer , oceaner eller anvendt på jordarealer . Turbiditet af spildevand --- sine grumsede , uigennemskuelig eller niveauer af sediment og forurening --- kan være enten højere eller lavere end uklarhed i det modtagende vandområde afhængigt af en række faktorer

Du skal bruge: .
Papirservietter , Desinficering vådservietter , gummihandsker, Painter 's Masker .

Uklarhed om Spildevand


Den uklarhed af spildevand afhænger af, om det er blevet behandlet , og til hvilket niveau det har været behandlet . Urenset spildevand har en høj turbiditet , mens renset spildevand spildevand fra et moderne rensningsanlæg typisk vil have meget lidt uklarhed .

Uklarhed af vandløb


Den uklarhed af vandløb varierer meget afhængigt af geografiske , sæsonarbejdere og menneskelige konsekvenser variabler . Bjergbække er meget klare det meste af året , men ved høje flow i foråret , kan være meget uklar . Langsomt flydende sumpe er naturligvis meget uklare . Nærliggende menneskelige aktiviteter såsom landbrug , byggeri og minedrift kan øge turbiditet af vandløb .

Betydning


Den turbiditet af vandløb har betydelig indflydelse for dyrelivet lever i disse vandløb . Meget grumset spildevand , der frigives i en klar strøm kan kvæle ud og dræbe fisk og smådyr , der danner bunden af åen fødekæde .

Misforståelser


Et udbredt misforståelse er , at indkommende spildevand er altid mere uklar end den modtagende stream . Renset spildevand , der følger af et moderne rensningsanlæg kan have meget lavere uklarhed end streame det flyder ind .

Andre overvejelser

Uklarhed er ikke den eneste bekymring med spildevand i vandløb . Spildevand, selv efter behandlingen , indeholde kan skadelige niveauer af næringsstoffer og andre kemikalier , der kan have negative konsekvenser for miljøet.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.