hjælp til , hvordan man stopper med at ryge

Rygestop er et af de mest vanskelige ting , et menneske kan gøre . Ifølge den amerikanske Surgeon General , " rygestop er den vigtigste enkelte skridt , som rygere kan tage for at forbedre længden og kvaliteten af deres liv . " Når man holder op med at ryge, bekymre vi om ubehaget ved tilbagetrækning og chancen for vægtøgning . Derudover vil den indvirkning, som rygning har på vores daglige rutiner blive lysende klart , når vi forsøger at komme igennem en normal dag uden en cigaret . Mens rygestop er utrolig hårdt , der er måder at komme igennem det , der vil føre til succes .
1
Start med dit sind . . Overveje at deltage i et rygestop -program for støtte. Hvis du er på udkig efter koncernstøtte , Nikotin Anonymous er et stort program , hvor du kan interagere med andre , der prøver at stoppe med at ryge . Der er også telefon-baserede stoppe med at ryge programmer såsom American Cancer Society 's Quitline . Disse telefon programmer er tilgængelige i hver stat , og er gratis . Hvis du ønsker at finde en telefon program i dit område , så ring til American Cancer Society kl 1-800-227-2345 . At få støtte fra andre er en fantastisk måde at komme i den rette sindstilstand til at holde op .
2 .
Forbered dig på at behandle de fysiske effekter af at holde op . Mange produkter er tilgængelige på markedet, der vil støtte nikotin tilbagetrækning . Der er i øjeblikket fem typer af nikotinplastre , der er godkendt af Food and Drug Administration ( FDA ) . De fem godkendte stoette nikotinplastre , nikotin tyggegummi , nikotin næsespray , nikotin inhalatorer og nikotin sugetabletter . Ingen form for støtte har vist sig at være bedre end en anden , så når du vælger den støtte , du vil bruge , mener en , der passer bedst til din livsstil . For eksempel, hvis du har brug for noget at besætte dine hænder , er nikotin inhalatorer anvendes på samme måde som ryger en cigaret . Vær sikker på at have disse produkter til rådighed for din første dag at holde op .

3 .
Gør dig klar til den første dag. Start med at vælge den dag, du planlægger at holde op . Må ikke vælge en dato for langt ind i fremtiden , og give dig selv tid nok til at få nogen stopper med at ryge hjælpemidler , som du planlægger at bruge . Du kan beslutte at holde op kold tyrker , eller reducere din cigaret indtag langsomt som din afslutter dato nærmer sig. Begge veje , når dagen kommer , ryger ikke . Du kan prøve at ændre din daglige rutine , og undgå situationer, der kan gøre rygning fristende .
4 .
Hold på det . Rygestop vil være en levetid engagement. Fortæl dine venner og familie, at du er at holde op . Dette vil tillade andre at hjælpe dig , når du rammer et svagt punkt . Mange mennesker slip , men aldrig lade en glide holde dig fra dit endelige mål at holde op . Denne proces vil være et vanskeligt år , men træffer beslutningen om at forlade vil være det bedste valg , du nogensinde har gjort .

gode råd og advarsler • Hvis du er bekymret for at få vægt, mener en fysisk træningsprogram . Aktiviteten vil hjælpe dig med at holde sig i form og samtidig afhjælpe nogle af de stress forbundet med at holde op .
 • Kontakt en læge, inden du forsøger at bruge en nikotinerstatningsprodukter produkt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.