hvad betyder højre side af din hjerne gøre?

Gængse opfattelse siger højre side af hjernen er ansvarlig for dine følelser og kreativitet . Dette skyldes, at den højre hjernehalvdel unikke måde at fortolke de oplysninger, der føres ind i hjernen

Kreativitet


I højre side af din hjerne gør unikke forbindelser . Den vurderer verden uden logik , hvilket gør det til kreative side af hjernen

rumlige færdigheder


Den højre hjernehalvdel er også ansvarlig for din rumlige bevidsthed-f. eks. , at forstå, hvordan din krop bevæger sig gennem rummet .

Identificering


I højre side af din hjerne identificerer objekter ved deres udseende snarere end deres funktion . Det kan skabe en forbindelse mellem et græskar og en hat på grund af deres ens udseende , selv om de har noget at gøre med hinanden .

Tale


Ved analyse tale , den højre side af hjernen fokuserer på prosodi-det vil sige, at intonation af tale og hvordan ordene er udtryk for.

Fun Fact

Den venstre hjernehalvdel af Albert Einsteins hjerne lidt forsinket udvikling , således at højre hjernehalvdel til at blive meget specialiseret. Dette er baggrunden for hans rumlige færdigheder-en vigtig komponent i hans videnskabelige beregninger-hvilket gjorde ham til en kreativ og videnskabelig geni .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.