hvordan du forbereder et jordskælv - nemme tips

. Vide, hvad man skal gøre i jordskælvet kan redde dit liv
1 .
Det første skridt , hvis du er udendørs , er at bo der . Forsøg ikke at indtaste nogen bygninger . Flyt væk fra alt høje ( bygninger , elmaster , træer ) .
2 .
Det næste trin, hvis du kører din bil bremse ned til et stop . Flyt så langt til side af vejen i din bil som du kan . Tænd din nødsituation blinklys . Prøv ikke at stoppe på en bro , tunnel eller forbi . Andre områder for at undgå parkering i nærheden af elmaster eller linjer , træer , eller noget andet , der er høj . Bliv i bilen . Når ryster er standset ud af bilen . Undersøge det for skader . Drive langsomt til nærmeste befolket område . Må ikke krydse broer ( de kan se okay , når de ikke ) . Hvis du er i tvivl , ophold i bilen , siddende og vente på hjælp.

3 .
Det næste trin, hvis du er indendørs , er at blive sat ! Hvis du kan komme under noget robust ( som et bord eller skrivebord ) . Får i nærheden af vinduer , tunge møbler ( vitrineskabe er et glimrende eksempel ) , eller pejse . Hvis det er muligt at undgå køkkenet . Køkkenet indeholder mange tunge eller farlige genstande ( såsom gryder , pander , fade , apparater , knive ) . Når ryster er færdig , skal du slukke for gassen på hovedventilen . MÅ IKKE tænde den igen . Lad gasselskab gøre det , når det er sikkert at gøre det . Må ikke bruge noget , der skaber en flamme ( kampe eller lightere ), indtil du er sikker på , at der ikke er nogen gasudslip
4
Hvis du er indendørs-. blive der! ( Få under et bord og hænge på til det , eller flytte ind i en hall eller få mod en indvendig mur . Hold dig på afstand af vinduer , pejse , og tunge møbler eller apparater . Kom ud af køkkenet , som er et farligt sted ( ting kan falde på dig ) . Kør ikke ned eller haste udenfor , mens bygn ryster eller mens der er fare for at falde og slå dig selv eller blive ramt af faldende glas eller snavs .

gode råd og advarsler


 • Special Tip-Brug ikke din telefon , undtagen i en nødsituation. Du kan binde linjer er nødvendige for en nødsituation . Må ikke være foruroliget , hvis din mobiltelefon ikke virker . Jeg var i en isslag denne sidste januar , og min telefon ikke virkede i fire dage ( og mit hus telefonlinjer var nede også ) .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.