hvordan du giver din læge et tjek

De fleste af os antage , når der går til en læge, at de er dygtige og ved, hvad de gør . Mens langt de fleste af dem er omsorgsfulde , disciplinerede professionelle vi alle læst flere gange om året om lægerne at blive sagsøgt for fejlbehandling , disciplineret af en stat medicinsk bord eller endog have deres licenser suspenderes eller tilbagekaldes . Følgende kan hjælpe dig til at forstå de værktøjer til rådighed for dig til at " give din læge en helbredsundersøgelse

Du skal bruge: .
Telefon
Internet Access .


1 .

Mens din sundhedsplan bibliotek ikke tilbyder denne form for specifikke oplysninger , er det et godt sted at starte , fordi du vil være forsker lægerne under din plan .
2 .
Det er ret nemt at finde ud af, hvilke medicinsk skole en læge til stede, men alle oplysninger ud over hvad der tager nogle forskning . Mange af de følgende websteder vil fortælle dig , hvor lægen gik medicinsk skole og gjorde hans eller hendes bopæl . Du kan også finde , hvis han eller hun har hospitalet indrømme privilegier og hvis de er speciallæge , samt deres licens status og eventuelle bord aktioner mod dem .
3 .
Information kan variere fra stat til stat og sted til sted , så det er bedst at krydsreference oplysningerne mellem sites . Hvis du tænker på udkig efter en læge eller gerne vil undersøge din nuværende læge , kan du overveje at bruge de websteder nedenfor . Uddan dig selv og holde din familie sikker ; give din læge en helbredsundersøgelse

gode råd og advarsler


 • Mængden af oplysninger, som hver lokalitet varierer , så besøge flere til . udarbejde en god krydshenvisning af oplysninger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.