hvordan man får H1N1-virus ( svin influenza ) vaccine

Den føderale regering har lovet at producere og levere tilstrækkeligt H1N1 -virus , almindeligvis kendt som svineinfluenza , til at vaccinere hele befolkningen i USA. Fra oktober 202C svineinfluenza vaccine vil blive omdelt til de enkelte stater . Mængden af tilgængelig vaccine i starten vil være lille , men den føderale regering vil fortsat distribuere den, så alle borgere kan blive vaccineret , hvis de vælger at
1 .
Ring til din tilstand eller amt helbred afdeling , din lokale læge kontor eller en sundhedsklinik for at se om de har H1N1 -virus /Swine Flu vaccine til rådighed . Hvis de ikke gør det, spørger dem, når de forventer at starte vaccination for H1N1-virus i din tilstand , og hvordan du kan få den H1N1-virus vaccine . Vaccinen vil i første omgang være tilgængelig som en nasal tåge vaccination , som indeholder levende vaccine , og derefter vil være tilgængelig som en indsprøjtning .
2 .
Spørg sundhedspleje arbejdstager man taler med for at få oplysninger om hvem der får lov til at modtage Swine Flu vaccinen . I første omgang vil der kun en lille del af befolkningen være berettiget til at modtage den første overførsel af svineinfluenza vaccine . I første omgang , den føderale regering kun anbefaler, at personer i alderen 2-49 modtage svineinfluenza vaccination i den nasale tåge form .

3 .
Hvis du kan være gravid , ikke får den H1N1 Virus vaccine i næsen tåge form . Den nuværende nasale tåge form af vaccinen er ikke sikkert for gravide kvinder .
4 .
Hvis du er over 50 kan du være immune over for svineinfluenza . Nogle forskere mener, at svineinfluenza var fremherskende for nogle årtier siden , hvilket kan være årsagen ældre mennesker ikke får så syg med svineinfluenza som yngre mennesker .
5 .

Må din egen forskning , før du får H1N1-virus vaccine . H1N1-virus vaccine er meget nyt , og alle de risici og bivirkninger er ikke kendt . Det vides ikke, hvor sikkert det H1N1 -virus vaccinen . Hvis du er en forholdsvis sund person , kan du vælge at ikke at risikere at få vaccineret for H1N1-virus . Opretholde sunde vaner såsom håndvask , motion , tilstrækkelig søvn og spise en afbalanceret kost . Nuværende H1N1 Virus dødelighed forudsigelser er ikke nær så alvorlige som de var , da virussen først blev diagnosticeret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.