hvordan man forbereder før orkansæsonen

Orkan vind kombineret med styrtregn kan producere en masse skader . Orkaner er cirkulær i form og kan dække store områder . En tropisk storm kvalificerer sig til udpegning som en orkan , når den når en hastighed på 74 mph og højere . Må ikke vente på en orkan forventes at blive klar . Hvis solen skinner og det er en smuk dag , er det også en perfekt tid til at forberede orkansæson

Du skal bruge: .
godt vejr til planlægning
telefon og internetforbindelse til yderligere forskning .


1 .

Har du en evakueringsplan ? Du naturligvis ikke ønsker at aldrig bruge den, men hvis du var nødt til at forlade dit hus , hvor ville du gå ? Pårørende ? Venner? Kommunale faciliteter ? Andet? Hvordan får du der? Sørg for at du kan besvare disse spørgsmål , før du har brug for dem .
2 .
Hvad er dit evakuering rute ? Hvad vil trafikken være, hvis alle du kender forlader så godt? Har du et alternativ? Hvordan vil din evakuering rute stå op til oversvømmelser ? Vær sikker på at have to mulige ruter i din plan , der ikke vil oversvømme ud .
3 .
Er dit hjem på en lavtliggende område , hvor det kunne blive truet af oversvømmelser ? Hvad kan du gøre for at beskytte dig selv ? Hvis du er ny til området og har brug for information, kontakt din lokale Beredskabsstyrelsen til at lære mere om , hvor du bor . Standard boligejer forsikringer omfatter ikke beskyttelse mod oversvømmelser , som skal købes separat . Har du denne dækning ? Kan du få det ? Ideelt , du ønsker at stille disse spørgsmål og søge disse oplysninger, inden du køber dit hjem .

4 .
Har du kæledyr ? Hvis det er tilfældet , skal du have en plan for dem , også . Hvis du er afhængig af at bruge en kommunal læ , chance er, vil du ikke være i stand til at bringe dem . Hvordan kan du sikre sikkerheden for dine kæledyr ?
5 .
Er du en person med særlige behov ? Enhver nødsituation evakueringsplan bør drøftes med familiemedlemmer , men hvis du har specielle behov , skal du sørge for at tale med nogen systemer, der støtter om, hvordan du kan designe en evakueringsplan , der passer til dine behov .
6 .


Sammensæt en katastrofe forsyning kit . Se Ressourcer til Sådan Plan for en krise eller katastrofe for detaljerne om , hvad der skal være i dit sæt .

gode råd og advarsler


 • NOAA Vejret radioer er ikke dyrt . De sender løbende vejrmeldinger fra et netværk af radiostationer . Hvis du bor i en oversvømmelse eller en naturkatastrofe område , skal du sørge for at have en .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.