hvordan man kan beskytte mod svineinfluenza og sæsonbestemt influenza

Med indførelsen af svineinfluenza ( H1N1 virus ) vaccination og den sæsonbestemte influenza skud nu tilgængelig , har mange mennesker valgt at få dem og beskytte sig mod at få disse vira i år . Nogle mennesker har fravalgt den ene eller begge , for en række forskellige årsager .
Nogle hævder , at skud har et kviksølvindhold base ( sand ), og at kviksølv er meget skadeligt (sand ) . Nogle mennesker siger, at kviksølv er årsag til autisme , som den medicinske samfund har afvist , og de stat ikke er noget videnskabeligt bevis for denne forbindelse. For de mennesker bekymret over kviksølv i disse vaccinationer , kan mange bare forsøge at undgå at fange noget " derude . "Nogle siger bare , at kviksølv eller nej, ønsker de vacciner .
Det er virkelig et personligt valg , ikke uden pres fra det medicinske samfund for at få disse skud . Nogle hospitaler vil fyre medarbejdere , hvis de vælger ikke at få vaccineret . Denne standard er ikke for udbredt , men det bliver udnyttet til at beskytte deres patienter mod at blive udsat .
Der er ingen garanti eksponering . På en nyhedsudsendelse på tv en kvinde erklærede , at begge hendes børn var på vej til at få vaccinationer , så " de kan ikke bringe det ind i huset . " Den newscasters rapportering om dette havde enighed om, at det var en god id¨¦ . Men der er spørgsmål om at sprede virus , at folk ikke alt for godt , og det sætter os alle i fare , fordi vi får skødesløse , forudsat vi kan ikke sprede en sygdom , vi har været vaccineret . Dette er ikke sandt .
Virus kan ske i en række forskellige måder . Mennesker, der får vaccinen kan stadig fange vira og sprede dem til andre . Folk kan stadig være bærere af virus , som de ikke personligt har .
Virus kan forblive aktive på overflader i mange timer . Hvis en person, der har været vaccineret får en lidt ligegyldig om hygiejne ( håndvask , osv. ) , rørende overflader i det offentlige , godshåndtering , åbne døre eller rystende hænder , kan disse vira overføres til hænderne på uforsigtige person og blive transporteret til næste overfladen rørt . Denne næste overflade kunne være flere elementer i en butik , ryster en andens hånd eller slippe mønter i en sodavand maskine .
Vira ikke behøver at indtaste et enkelt organ med henblik på at finde andre organer til at invadere . Det er grunden til , at folk , der er blevet vaccineret , kan øge deres egen bevidsthed om deres evne til at sprede virus og selv om de selv kan ikke blive syg , kan de blive syg andre .
Alle skal være akut opmærksom på usynlige virus , især nu , og tage ansvar for at ændre adfærd for at minimere sætte sig selv og andre i fare unødigt .
Se nogle forslag nedenfor for at hjælpe dig selv og andre bo godt denne influenzasæson
1 .
Vask dine hænder flere gange om dagen , selv når du er hjemme og har ikke gået ud overalt . Folk og kæledyr , der er kommet og gået , kan have deponeret virus i dit hjem , hvor som helst .
to .
Vær opmærksom på ting såsom penge , pung håndtag , nøgler , punge , dagligvarer , aviser , har mail , pizzaæsker eller noget , som du kender eller har mistanke blevet håndteret af andre . Vask dine hænder efter håndtering af disse poster så meget som muligt .

3 .
Shop med influenza i tankerne . Det betyder, at mens du er shopping , være bevidst om at sætte din hånd op til at gnide dine øjne , mund eller at ridse dit ansigt . Hvis du nødt til at gøre den slags kontakt , brug bagsiden af en kno eller bagsiden af din hånd . Hvis du, mens du er ude at handle du holder op med at få noget at spise , vaske dine hænder , før du rører din mad . Selv hvis du vasker før mødet ned , røre badeværelse døre , menuer , sølvtøj pakket ind i servietter , salt og peber , osv. har potentielt udsættes dig igen .
4 .
Brug Swim Ear ( købt i butikken ) hver dag for at holde virus /bakterier ud af øregangen . Det er mistanke om, at virus trænger ind i kroppen gennem denne forstuen ( se min eHow artiklen " Sådan Umiddelbart Stop Virus ", som diskuterer dette . Svøm Ear er for det meste alkohol . Alternativt kan du bruge brintoverilte , men begrænse det til en gang en dag, som den bryder ned i vandet kort tid , og vil forlade ørerne fugtig , hvis det anvendes også kan gange om dagen .
5 .

Bær hånd sanitizers med dig i din lomme eller taske . Hold en flaske eller to i dit skrivebord . Dette erstatter ikke håndvask , er det kun til nødsituationer uden vand omkring . Du kan også vælge at bære din egen antibakteriel sæbe , da ikke alle offentlige toiletter vil have det .
6 .
Hold afstand fra folk , selv i casual samtaler . Hvis du er i en overfyldt område , og har intet andet valg , så prøv at undgå kontakt så meget som muligt . Børstning mod nogen på en bus , tog , fly , osv. kan gøre dig et luftfartsselskab .
7 .
Vask dit tøj dagligt . Hvis du har været på et kontor hele dagen eller omkring mennesker , drop dit tøj ind i vaskeriet straks efter at komme hjem . Jo tidligere dit tøj er vasket jo hurtigere vil de ikke blive kontaminerende dit hjem . Gå ind i soveværelset , siddende på sengen eller gå rundt i dit hjem med tøj på , at du har været iført hele dagen på offentlige steder kan sprede virus . Også , vaske dine hænder , så snart du kommer hjem .

8 .
Køb nogle desinficerende spray og spray din rat , bilen ( efter behov ) , dine nøgler og alt det, du sætter huset. Det lyder måske en smule tvangstanker , men det tager kun et par minutter af din dag , og det kan bringe dig nogle stykke i sindet at vide, at du tager ekstra pleje for at holde influenza ud af dit hjem .
9 .
Se , hvor dine kæledyr går , så godt, og se, hvad eller hvem der kommer i kontakt med ham /hende . Har du gå til hunden park, hvor børnene hele løb over til kæledyr din hund ? Har din kat været over at besøge naboen ? Du kan bruge grapefrugt frø ekstrakt ( helsekostforretning ) fortyndet på en klud eller køkkenrulle til at tørre ned pels . Du kan også bruge kolloid sølv på samme måde . Fortyndet hydrogenperoxid hjælper , også . Hvis dit kæledyr opfanger vira så kommer til at ligge på din pude eller på dit tøj , du er i risiko .
10 .

Bestil mad på en restaurant , der er kogt . Genstande som sandwich, burgere eller ting , som folk har haft deres hænder over hele potentielt kan gøre dig syg . Varm mad på en tallerken , er mindre tilbøjelige til at , selv om pladerne håndteres , også , ligesom de redskaber og drikkeglas /kopper . Selvom du ikke kan undgå alt og er nødt til at leve , hvis du prøver at bo på toppen af oplagte kilder til virus , dig, din familie og dem, der kommer i kontakt med dig , kan forblive sunde , fordi du tog ekstra skridt til at pleje .
11 .
Vask producerer alle med sæbe . Ja , sæbe . Se mit eHow artiklen " Sådan Vask Druer og andre produkter godt. " Det betyder blot at tage et par dråber opvaskemiddel og vask det grundigt under vand efter du har givet det et bad . Produce håndteres af mange mennesker , der forlader bakterier , olie , skidt og snavs på alt de rører ved , bringer dine dagligvarer til din butik .
12 .
Prøv at holde opmærksom på dine omgivelser på alle gange . Mens ingen kan undgå al kontakt eller vira , uanset hvor flittige de er , i det mindste du kan vide , at du måske sænket dine chancer for at blive syg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.