hvordan man kan stoppe med at ryge produkter

Takket være anti-rygning oplysningskampagner , de fleste rygere ved de trusler , at rygning udgør for deres helbred . På trods af dette , er det meget svært for rygere at holde op . Afhængighedsskabende stoffer i cigaretter , som nikotin , gør abstinenssymptomer og cravings meget vanskeligt at håndtere . Psykisk afhængighed er også almindeligt , da mange rygere har gjort det i årevis . Når en person har taget beslutningen om at holde op, er der dog håb . Heldigvis er der en række nyttige ressourcer til rådighed for dem.
1
træffe beslutning om at holde op og vælge en startdato . . Dagen før din startdato , rense dit hjem af cigaretter , askebægre , og alle objekter , der minder dig om rygning eller udløse trang , såsom alkohol . Informere venner , familie og kollegaer til din beslutning om at holde op. Læs om hvad du kan forvente , når du holder op med at ryge . Generelt er de første 48 timer hårdest . Abstinenssymptomer kan omfatte hovedpine , humørsvingninger , ændringer i søvn cyklus , og selv depression og angst .
2 .
Bestem , hvad du vil bruge til at hjælpe dig holde op . Mange rygere er i stand til at stoppe " kold tyrker " uden nogen form for hjælp . Imidlertid har mange flere har behov for støtte , når afgørelsen er truffet . Heldigvis er der mange muligheder . Food and Drug Administration ( FDA ) har godkendt en række lægemidler til at reducere nikotin trang og abstinenssymptomer . Nogle af disse medikamenter indeholder nikotin , mens andre ikke gør .

3 .
Hvis du beslutter dig på et rygestop støtte med nikotin , valgmuligheder omfatter nikotin tyggegummi , tabletter , næsespray , plaster og inhalator . Det er blevet fastslået , at brugen af en nikotin substitutionsbehandling kan fordoble dine chancer for at holde op . Hvis du har prøvet at holde op " kold tyrker "og har ikke været en succes , kan en af disse behandlinger kunne hjælpe . Nikotinsubstitution behandlingsformer giver din krop med en lille mængde af nikotin ad gangen . Dette vil i høj grad reducere dine abstinenser .
4 .
Hvis du beslutter dig på et rygestop støtte uden nikotin , så tal med din læge . Receptpligtige antidepressiva såsom Bupropion og Varenicline er FDA godkendt , og i vid udstrækning ordineres som en hjælp til dem , der forsøger at holde op med at ryge . De arbejder på en lignende måde som nikotin rygestopmetoder , ved at hjælpe din krop klare abstinenser og reducere cravings .
5 .

Uanset hvad du bruger til at understøtte dine ophør indsats , det vandt 't være let . Prøv at forblive fokuseret på dit mål og tænke over de sunde år du tilføjer til dit liv . Prøv også at ændre visse vaner , der minder dig om rygning og undgå mennesker , der ryger , og steder, hvor du kan forvente at se rygere . Dette vil hjælpe med at holde din trang under kontrol .

gode råd og advarsler


 • Selv rygestop hjælpemidler tilbud til gavn for at hjælpe dig sparke en dødbringende vane at kantstenen , kan de også have en række bivirkninger . Indimellem kan disse bivirkninger være alvorlige . Sørg for at rette op på eventuelle problemer med din læge , så du ved, hvad de kan forvente . Sørg også for at tale med din læge, før kombinere rygestopmetoder med antidepressiva eller anden receptpligtig medicin .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.