nationale narkotikaforebyggelsen

National narkotikaforebyggelsen er centreret om den aktuelle sundheds-og strafferetlige spørgsmål . Historisk set var forebyggelse baseret på en "no tolerance " -politik . Nationalt, har tendensen flyttet som prioriteter og politikker ændret . Samfund er i stand til at anvende forebyggende programmer og vurdere deres passe på noget tidspunkt i processen . Fortaler for forebyggelse uddannelse er tilgængelig for alle samfund medlem gennem et netværk af almennyttige , behandling centre , og skole -baserede initiativer

SAMSHA


Det nationale program for forebyggelse af narkotikamisbrug er den strategiske Forebyggelse Framework ( SPF ) , der administreres af misbrug og psykisk sundhed Services Agency ( SAMHSA ) . Denne proces indebærer vurdering , kapacitetsopbygning , planlægning , gennemførelse og evaluering for lokalsamfundene. Mange grupper gives føderale midler til at tjene som Drug Free Fællesskaber . Disse små tilskud beslutningstagere til gengæld støtte evidensbaseret programmer i hele USA . Siden en alder af indledningen er knyttet til misbrug senere i livet , forebygge tidlig brug af narkotika er den stærkeste våben i denne kamp , hvor 510 dollars . 8 milliarder bliver brugt årligt til behandling af stofmisbrug .

slutte sig sammen


Denne nonprofit netværk af afhængighed og stofmisbrug fagfolk tilbyder uddannelser om brug af narkotika og strafferetlige fortalervirksomhed i forebyggelse . Deltag Sammen listserv forbindelser nationale kontakter med enkeltpersoner interesseret i at støtte , anbefale , og frivilligt arbejde i forebyggende indsats lokalt . Denne gruppe er stærkt fokus på alkohol og tobak afhængighed og tilbyder forebyggelse tilskud information .

Classroom Uddannelse


Den nationale narkotikaforebyggelse dagsorden har støttet skolebaseret uddannelse i mange år . Dette alene giver ikke en generel løsning på at forebygge brug af narkotika blandt unge . Skoler kan ikke være eneansvarlig for alle deres elevers valg om narkotika . Lærere kan blive uddannet om tidlig indsats , men de kan ikke være en forebyggende syndebuk . Narkotikaforebyggelse er et samfundsmæssigt problem .

beskyttende faktorer


Risikofaktorer for stofbrug er i forhold til beskyttende faktorer i samfundet . En ung person selvrapportering risikofaktorer-hvad enten det er adgang til alkohol og narkotika , eller rollemodeller , der bruger narkotika-er mere tilbøjelige til at også bruge alkohol og narkotika . Beskyttende faktorer for de unge bør veje tungere end de risikofaktorer, der med hensyn til stofbrug . Så for eksempel kan fællesskabsprogrammer er der fokuseret på aktiviteter , der opbygge selvværd hos unge og fremme sunde relationer , såsom at give støtte fra en voksen , at den unge føler sig behageligt at tale med , eller tilskynde til familiens måltider sammen .

mediekampagner

Der lægges vægt på udveksling af oplysninger gennem medierne har hjulpet ændre vaner og form politik . Et eksempel er Borgernes Kommissionen at beskytte sandheden kampagne for at oplyse offentligheden om følgerne af tobak . Vidt broadcast-medier pletter med en stærk og følelsesmæssig anti-rygning besked har stor indflydelse på ændring af politikken , og bidraget til at nedbringe brugen af tobak .

tv-shows om virkningerne af narkotika , som HBO 's " Addiction " serien eller A E 's " Intervention ", giver information og værktøjer til at håndtere en person , der lider af afhængighed . Forebyggelse beskeder fremhæve beskyttende faktorer , der understøtter valget ædruelighed . Medierne er et kraftfuldt værktøj . Nationale narkotikaforebyggelsen understøtter mediernes budskaber , som ikke er bange baseret , men er i stedet fokuseret på at opbygge samfund støtte til strategisk forebyggelse ramme aktiviteter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.