om forbud mod rygning

Videnskabelige beviser har påvist, at rygning er skadeligt for ens helbred . Af denne grund er rygeforbud bliver mere og mere populært i hele USA . Dog rygeforbud er ikke uden kontroverser . Kendskab til nogle grundlæggende fakta om disse forbud kan hjælpe en person beslutte, om de ønsker at støtte eller modsætte sig dem <. h2 > Du kan stadig Smoke
Mest rygeforbud forbyde rygning på offentlige steder og steder , hvor folk har tendens til at samle . Sådanne steder omfatter offentlige kontorer , de fleste arbejdspladser og restauranter . Forbud typisk ikke indeholder en persons hjem eller bil .

Ikke-ryger afdeling Myte


Modstanderne af rygeforbud undertiden hævder , at adskille rygere fra ikke-rygere i et offentligt område tilstrækkelig grad beskytter de ikke- rygere fra passiv rygning . Dette er ikke sandt . Ofte alt, hvad der adskiller en rygende del fra en ikke-ryger afdeling er et par meter , og cigaretrøg ofte kan drive gennem luften let fra en sektion til en anden. Den eneste måde at beskytte mod passiv rygning er således at fjerne rygning helt .

Økonomiske Virkning


De økonomiske konsekvenser er ikke let at afgøre . Ifølge Jonathan Tomlin , en økonom med LECG forskning og konsulentvirksomhed , tidligere Surgeon General har støttet forbud ved henvisninger mere end 100 undersøgelser , der viste , at forbud har ringe indvirkning på erhvervslivet indtægter , men disse undersøgelser har statistisk mangler på grund af deres metode . Andre faktorer , der kan påvirke indtægter måske ikke har været behandlet i nogle af disse undersøgelser , for eksempel .

Mål


Der er to hovedmål for rygeforbud . Den første er en reduktion af helbredsproblemer, der er relateret til rygning , såsom cancer . Den anden er en stigning i den æstetiske appel af miljøet , idet cigaretter skabe diset røg , kan lugte slemt til nogle mennesker , og ofte er kastet på jorden .

Udbredelsen

Rygeforbud vinder popularitet som de sundhedsmæssige risici forbundet med rygning (og med passiv rygning ) bliver uigendrivelige . Den første Forbuddet blev indført i Californien i 1990'erne . Siden da har så mange som 17. 068 kommuner i 38 stater anti-rygning regler for arbejdspladsen , restauranter , og /eller barer . I alt har 31 af de 38 stater med forbud forbud , der er staten, snarere end lokalt , håndhæves . Selv i stater, hvor der ikke er kraftige restriktioner , kan forbud stadig findes , når rygning kan forårsage en sikkerhedsrisiko. Et eksempel på dette er en vaskeri , der forbyder rygning på grund af risikoen for fibre antændes , eller en tankstation , hvor en åben flamme kan forårsage en farlig eksplosion .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.