om naturkatastrofer sikkerhed

I USA er hver by , stat og geografisk region, inden for sin egen blanding af naturkatastrofer: jordskælv , jordskred og brande i den sydvestlige del , is storme og snestorme i nordøst , orkaner og voldsomme oversvømmelser i den sydøstlige og langs den østlige kyst og tornadoer og pludselige oversvømmelser i hele Midtvesten . Selv om der er områder , som kan have en lavere statistisk risiko for at lide en naturkatastrofe , intet område er helt sikkert

Betydning


Da støde naturkatastrofer er en kendsgerning , at sikre vores sikkerhed og vores kære i en katastrofal begivenhed skal også være en konstant overvejelse . Naturkatastrofe sikkerhed kan opdeles i tre primære områder . Først indebærer naturkatastrofe beredskabet forståelse dit miljø og katastrofe behov , og hvordan man få adgang til ressourcer , hvis behovet skulle opstå . Andet er overlevelsen af en naturkatastrofe . Dette indebærer alle de trin , du bliver nødt til at tage for at sikre sikkerheden for din familie , hvis du befinder dig i midten af en katastrofe begivenhed . Det sidste område er bedring. I mange tilfælde kan være den mest traumatiske aspekt at håndtere en naturkatastrofe . På trods af de vanskeligheder, du kan støde på i opfyldelsen af hvert af disse områder , manglende gøre det kan være tragiske liv og ændre .

Beredskab


Da der findes mange forskellige typer af naturkatastrofer , hver med sine egne effekter og sikkerhed kræver , er det vigtigt at være bekendt med de katastrofer, som er særlige for dit område . For eksempel , forbereder sig på en orkan dramatisk anderledes end at forberede en tornado . Skønt tilsvarende i mange aspekter , kan stien og intensiteten af en orkan skal prognose inden for 80 procents nøjagtighed op til fem dage før ilandføring ; tornadoer kan danne og touch -down med ringe eller ingen advarsel overhovedet . Vide , hvilken type begivenhed, som du kan forvente i dit område , kan gøre en væsentlig forskel i hvor godt du overlever en katastrofe .

Survival


Surviving en katastrofe måde end bare leve om det . Mange katastrofe begivenheder har efterladt enkeltpersoner og familier fysisk sund, men med dybe psykiske eller følelsesmæssige ar . Kommer fra en katastrofe helt uskadt måske ikke være mulig. Men når du har forberedt til de begivenheder, du er mest sandsynligt at støde , efter igennem med din katastrofeplaner , adgang forhånd definerede ressourcer , opholder sig rolig og man samarbejder med venner og naboer vil være den bedste måde af nye sikkert fra en naturkatastrofe .

Recovery


overvinde følgerne af en naturkatastrofe er en kompleks og mangesidet indsats . Du bør ikke forvente , at det er en simpel eller hurtig proces . Du skal behandle de fysiske , mentale og følelsesmæssige forandringer katastrofen har bragt til dit liv . Fysiske aspekter såsom tab eller skade på personlige ejendele , eller fysisk skade eller sygdom skal hurtigt op . Der er mange føderale ressourcer som det amerikanske Røde Kors og Federal Emergency Management Agency ( FEMA ), der kan give , eller hjælpe dig få adgang til ressourcer til at løse disse behov . American Psychiatric Association har tildelt mange tilfælde af depression og post-traumatisk stress disorder ( PTSD ) til efter påvirker af naturkatastrofer . Det er vigtigt at søge støtte og hjælp i forbindelse med behandlingen af følelsesmæssige og mentale konsekvenser af at komme sig efter en katastrofe begivenhed . Deltag overlevende støttegrupper eller start en selv , søger private rådgivning eller rådgivning fra venner , familie eller åndelige ledere . Identificering af disse ressourcer forud for en katastrofe kan gå en lang vej mod at sikre din mentale og følelsesmæssige sikkerhed efter at begivenheden er indtruffet .

Overvejelser

Det tager omhyggelig planlægning og overvejelser for at sikre din sikkerhed før, under og efter en naturkatastrofe finder sted . Der er mange selskaber, der tilbyder overlevelse kits designet til at dække umiddelbare behov i løbet af en katastrofe . Den FEMA hjemmeside ( FEMA. gov ) kan give katastrofe profiler på de specifikke områder med statistiske detaljer om , hvad katastrofe typer kan forventes og hvor ofte . Mellem 2005 og 202C har der ikke været en region i Det Forenede Stater , der ikke er alvorligt påvirket af en naturkatastrofe mindst én gang . Mange stater kan kræve flere katastrofe begivenheder inden for dette tidsrum . Hvis du er ny til et område , forskning katastrofen støtte grupper og finde ud af de tjenester, de tilbyder . Du kan selv ønsker at udføre frivilligt arbejde , en af de bedste måder at støtte din egen helbredelse er at medvirke til genopretning af andre.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.