typer af tyggegummi , som hjælper stoppe folk fra at ryge

Rygestop er meget svært , og der er en høj grad af fiasko . Brug hjælpemidler til at hjælpe til at dæmpe trangen fra nikotin tilbagetrækning er en almindelig måde at hjælpe slutte med succes . Nikotintyggegummi er nemt at finde og bruge . Forståelse for hvordan nikotin tyggegummi virker , og hvad brugerne skal undgå, kan give mulighed for succes i stedet for at give en erstatning afhængighed

NRT


Nikotin tyggegummi er en type af NRT ( nikotinerstatningsterapi) . NRTs opererer med samme formål : give nikotin til brugeren uden at den inhalerede røg og så trækker de kemiske gradvist at mindske abstinenssymptomer . Nikotin er vanedannende element i tobaksvarer , som også kontrollerer mange kemikalier i hjernen , faldende det langsomt dramatisk reducerer den smertefulde abstinenser ved at holde op med at ryge.

Brug


tyggegummiet er lidt anderledes end blot at tygge almindelig tyggegummi . Brugeren skal tygge tyggegummi indtil det er blødt og de smager af nikotin ( en pebret smag ) og derefter placere den mod indersiden af deres kind meget gerne tygge tobak. Dette gør det muligt for produktet at frigive nikotin i systemet . Den producerer en prikkende fornemmelse . Når denne fornemmelse er væk , brugeren tygger tyggegummi igen , indtil de smager af nikotin og genetablere tyggegummi holdning på kinden . Det planlagte program varer fra six til tolv uger

Niveauer


Nikotin tyggegummi kommer i to niveauer : . 2 mg og 4 mg . Rygere , der røg mere end 25 cigaretter om dagen i løbet af deres vane opfordres til at bruge højere dosis første for de første seks uger og derefter falde ned til de lavere doser .

Køb


Brugere behøver ikke en recept for at købe nikotin tyggegummi . Den findes på de fleste kiosker og apoteker afdelinger samt i online- butikker .

Side Effects

Nicotine gum har mange bivirkninger til fælles med alle NRTs . De mest almindelige er forbundet med nikotin overdosis . Disse symptomer omfatter mareridt , hovedpine , svimmelhed , opkastning , søvnløshed og svimmelhed . Brugere, der oplever disse symptomer bør stoppe med at bruge nikotin tyggegummi , eller reducere niveauet af produktet . Nogle brugere rapporterer hårtab eller hår udtynding på grund af brug nikotin tyggegummi .

Addiction

Den alvorligste bivirkning ved nikotin tyggegummi , eller nogen NRT , er muligheden for afhængighed . For nogle brugere hjørnetand bliver en udskiftning afhængighed . Fordi nikotin tyggegummi giver stadig de kemiske , der forårsager den oprindelige afhængighed til systemet , kan det være så svært at holde op som cigaretter . Muligheden for afhængighed hjørnetand selv stiger, når folk forlænge anvendelsen af produktet ud over den fastsatte tid .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.