virkninger af tjære i cigaretrøg

Nr. organ i det menneskelige legeme går uberørt af regelmæssig inhalering af cigaretrøg . Blandt stoffer indføres i kroppen og lungerne af rygning cigaretter er tjære , et stof, relateret til flere alvorlige og måske dødelige sygdomme

. Hvad er Cigaret Tar


Tar er den samlede betegnelse , der beskriver toksiner produceret ved at ryge cigaretter og overfladebehandling som de bringer i lungerne . Ved indånding , disse giftstoffer danner en partikler, som frakker lunger meget på samme måde , som sod fra log brande frakker skorstene . Men i modsætning til skorstene , som er lavet af sten eller mursten , er menneskers lunger lavet af tyndt , sarte væv ikke er bestemt til giftig røg indtag . Cigaretrøg indeholder så mange som 250 kemikalier kendt for at være giftige .

sundhedsmæssige konsekvenser af Tar


Den konstante irritation af tjære-producerende røg i lungerne kan føre til kræft og en vejrtrækning sygdom, kendt som emfysem , som langsomt rådner lungevæv . Centers for Disease Control og Forebyggelse oplyser, at rygning er årsag til omkring 90 procent af lungekræft dødsfald blandt mænd og næsten 80 procent af disse dødsfald hos kvinder . Dem, der udvikler emfysem er mere tilbøjelige til at lide af gentagne anfald af bronkitis og fra hjerte og lunger fiasko .

The Death Toll


Rygning sygdomme , hvoraf mange er knyttet til tjære , forårsager ca 430. 000 amerikanske dødsfald om året , eller omkring en ud af fem dødsfald i landet , ifølge CDC . Som tegner sig for mere liv hævdede end ved hiv , ulovlig narkotika og alkohol , motorkøretøjers skader , selvmord og mord tilsammen .

Myten om Low-Tar Cigaretter


Cigaret fremstiller producere "light "-cigaretter som et svar til industrien kritikere , der hævder at produkterne indeholder farlige tjære niveauer . CDC og en undersøgelse offentliggjort af tyrkiske forskere i 2007, gjort gældende, at den formodede lavere tjæreindhold cigaretter tage så høje eller højere en vejafgift på sundhed , fordi brugerne af disse produkter en tendens til at trække hårdere på cigaretter , trække toksiner dybere ind i deres lunger .

Fordele ved Afslutning

CDC rapporterer, at rygere , der sparke vane sænke deres risiko for lungekræft og andre former for kræft , hjertesygdomme , slagtilfælde og vaskulære sygdomme. Rygere, der afslutter ofte oplever færre luftvejssygdomme og betingelser , som hoste og åndenød . Kvinder , der afslutter mindske risikoen for infertilitet eller ved at have børn med lav fødselsvægt eller andre fosterskader .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.