hvordan man kan opretholde mental sundhed med motion

Der er mange fordele ved regelmæssig motion. De fleste mennesker er fortrolige med , hvordan motion klipper talje og bygger tone og muskler , men daglig motion også bidrager til at bekæmpe depression og andre psykiske lidelser som Attention Deficit Hyperactivity Disorder ( ADD eller ADHD ) . I nogle tilfælde kan medicin også blive elimineret , når en rutine workout er etableret siden udøver ændringer kemi i hjernen . Lær at bevare mental sundhed med motion ved at læse om
1 .
vide , at en nylig undersøgelse udført på Duke University observeret mennesker med depression i løbet af en fire måneders periode , der var begyndt en øvelse rutine 30 minutter om dag , 3 gange om ugen . Af denne gruppe , fik 60 procent af dem komme af med deres depression uden antidepressiva. Sammenlign dette med den procentsats af deltagerne i en separat undersøgelse , der påberåbes antidepressiv medicin kun til depression. Det var også 60 procent .
2 .
Erkend , at alle kan nyde godt mentalt fra motion . Det kan hjælpe dig til at tænke og løse problemer eller træffe beslutninger . Motion hjælper også med til at afhjælpe stress og spændinger eller endog til at klare sørgende eller andre større livsændringer .

3 .
Opdag , at din krop frigiver naturlig smertestillende medicin , når du træner . Der er tale om endorfiner , som skaber øget følelse af lykke . Daglig motion fører også til bedre søvn og mere energi , der begge bidrager til at bekæmpe depression og andre kemiske ubalance i hjernen .
4 .
Forstå , at motion kan tages i nogen form . Indser, at det er vigtigt for dig at vælge en øvelse, du kan lide , så du vil holde med det . Holde sig væk fra øvelser , der gør du føler dig ekstremt elendigt , eller at du keder med . Vær opmærksom på , at uanset hvilken øvelse du vælger at gøre , vil du sveder , og det vil blive sværere i første omgang , men det vil blive nemmere med konsekvens , tid og praksis
5

Stick med. øvelser eller andre sportsgrene du kan lide, men måske ikke kender eller forstår endnu . Bare fordi alle andre i klassen eller på holdet ved, hvad de gør nu , betyder ikke, at de altid vidste , hvad der var op med den pågældende aktivitet . Det tager tid at lære en ny rutine , dansetrin og regler til spil . Det tager også tid at opbygge udholdenhed-don't give op
6
Motion ved at gå et par minutter om dagen , hvis du ikke er vant til uddannelse . . Træn mens du sidder , hvis du foretrækker det. Ligegyldigt hvor du er , der er øvelser for dig . Find træning og sport oplysninger online , hvis du ikke hører til et fitnesscenter eller fritidshjem , eller du ikke tilhører en gruppe af en slags . Motion derhjemme for at bevare den mentale sundhed . Hold bevægelse .
7 .
Hold aktiv et par gange pr svage , selv om det betyder at gå rundt i storcenteret eller en købmand for 30 minutter . Byg din selvtillid og selvværd ved at holde sig i form og bevare mental sundhed med motion .

8 .
Praksis bløde øvelser som yoga , meditation og ganer , som ikke kun udnytte din krop , men også arbejde at slappe af dit sind og vejrtrækning . Disse er øvelser , der var designet for sindet og ånden .
9 .
reducere angst , depression og påvirker af andre kemiske ubalance i hjernen med faste ugentlige motion . Føler sig bedre og nyde livet mere-. opretholde mental sundhed med motion


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.