hvordan man kan søge og drage fordel af mental sundhed behandling

Finde behandlingspsykiatri kan synes at være en umulig opgave , når du oplever en krise . Brug disse tips til at lette stress for at finde og nyde godt af en mental sundhed udbyder

Du skal bruge:
telefon , internetadgang , din personlige medicinske oplysninger


1 <. br >
Hvis du oplever en krise , ringe til en lokal skadestue . Hospitaler kan ikke alle har psykiatriske faciliteter til rådighed , men de vil yde akut lægehjælp og en sagsbehandler vil hjælpe dig med at finde en passende facilitet .

2 .
Hvis du ikke har en krise, og er der blot søger mental sundhed behandlingsmuligheder , først afgøre, hvad du er kvalificeret til , og hvilke typer af pleje du foretrækker . Få dine dokumenter klar . Det er vigtigt at have din private forsikring , Medicaid , Medicare , eller andre fordele klart , før du kontakter udbydere .
3 .
Ved hjælp af en telefonbog eller internettet , se op ressourcer . Brug søgeord som " mental sundhed ", " rådgivning "og " psykiatrisk . " Hvis du foretrækker naturlig sundhed , religiøse -baseret behandling , eller andre specialiteter , se op på disse ord også . Ring til faciliteter for specifikke oplysninger .
4 .

Lav en aftale med en facilitet på dit valg . At modtage mest gavn af behandlingen , skal du huske at tale åbent med din udbyder om problemerne ved hånden . Tage dokumenter, som du har , der kan hjælpe med at forklare , hvad du oplever og dele om noget medicin du er i øjeblikket på . Medbringende en ven eller et familiemedlem er en anden måde at hjælpe .

gode råd og advarsler


 • notere ned alle tanker og følelser du har tilknytning til præsentere problemet . Dele disse med din læge og rådgiver kan gøre din behandling til at fungere bedre for dig .
 • Mental sundhed kan rangere fra mindre til livstruende . Forsøg aldrig at behandle alvorlige problemer selv . Hvis du eller en du holder af føler selvmord eller morderiske , er det altid er hensigtsmæssigt at ringe 911 eller en hotline for hjælp .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.