hvordan man vælger de bedste mental sundhed rådgiver

Forestillingen om, at en mental sundhed rådgiver er den samme som den næste , fordi de alle praksis lignende teknikker er en forkert en , der resulterer i alvorlige negative konsekvenser . Denne tro får kunder til at træffe de forkerte valg og går glip af at få den hjælp , de har brug for . Der er mange forskellige skoler psykologisk rådgivning , og hver enkelt er forskellig fra de andre . Desuden mental sundhed praktiserende er individer med forskellige personligheder og karaktertræk , og hvem de er i høj grad påvirker , hvordan de praktiserer . Derfor er det vigtigt, at ikke acceptere hvem som helst , men at veje alle de faktiske omstændigheder, før du foretager et omhyggeligt valg

Du skal bruge: .
Nogle gode grundlæggende psykologi tekster og /eller adgang til psykologisk databaser
. En hel del penge til at investere i at interviewe vejledere eller fremragende sygesikring .
Tålmodighed .

Hvordan vælger jeg det bedste Mental Health Counselor1 .
Et vigtigt første skridt , når du beslutter dig brug for rådgivning er at blive uddannet om de forskellige typer af rådgivning , der tilbydes . Læse op om de forskellige skoler psykologi . Sørg for at du kender forskellen mellem en psykoanalytisk orienteret rådgiver , en kognitiv terapi praktiserende læge, en humanistisk psykolog , og en adfærdsforsker . Jo mere du lærer , jo mere velinformerede valg du vil være i stand til at foretage .
2 .
Under dit første besøg med en rådgiver , så spørg ham eller hende spørgsmål om tilgang hun følger , baseret på aflæsningen du har gjort . Spørg hende, hvordan den pågældende fremgangsmåde kan være til gavn for dig i din situation . Mens der i dette besøg , vil rådgiver være at vurdere dig og dine behov , bør du også vurdere , om denne rådgiver 's fremgangsmåde er den rigtige for dig .
3 .

Ud over at indsamle oplysninger om praktiserende intellektuelle tilgang , også forsøge også at vurdere , hvad hendes personlighed er i løbet af denne første besøg . Spørg dig selv Hvis udøveren er nogen omkring , som du kan føle sig godt tilpas dele personlige oplysninger , eller har udøverens manerer vække angst hos dig . Har du en fornemmelse af begejstrede for praktiserende læge, eller er hendes personlighed få dig til at føle sig fremmedgjort fra hende ?
4 .
Besøg så mange rådgivere , som du har brug for , indtil du finder en , der har en fremgangsmåde , der giver mening for dig og en personlighed , der føles rigtigt. Vær tålmodig , også selv om denne proces tager tid . Tænk dig selv om, hvor mange kjoler eller slacks du prøver på i en butik , indtil du finder den rigtige , og tænk så på hvor meget mere vigtigt denne beslutning er . Hvis du ikke hoppe pistolen om en kjole , du helt sikkert ikke ønsker at springe pistolen om dit sind .
5 .
Ved afslutningen af hver første besøg , hvis du er i tvivl om din beslutning , så tøv ikke med at fortælle rådgiver , som du ønsker at tænke over det , før du foretager en forpligtelse . Aldrig føler sig intimideret eller tillade dig at være bludgeoned . Mind dig selv at du har ret til at træffe valg , og at du ikke behøver at acceptere nogen eller noget, bare fordi det er foran dit ansigt . Det er din lykke , der er på spil . Derfor skal du være den ene til at beslutte , ikke nogen anden .

gode råd og advarsler


 • Tænk på dette besøg som en gensidig samtale mellem to ligeværdige parter snarere end som du bliver interviewet af en myndighed tal . At have gjort dit hjemmearbejde , så du er i kender og kan stille intelligente spørgsmål vil lette dette.
 • Må ikke være alt for imponeret af legitimationsoplysninger. Husk , at en klog og medfølende hjerte er vigtigere end et stykke papir .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.