hvad er mental sundhed ?

Der er læger og hospitaler , der specialiserer sig i healing knoglebrud , skader og sygdomme . De eksisterer , fordi de forhindrer folk i at leve et fuldt liv . Det samme kan siges om mental sundhed . Uanset årsagen eller grunden til en psykisk lidelse , psykisk syge har til formål at helbrede , behandle eller administrere den . Denne artikel vil udforske forskellige aspekter af psykisk syge

Historie


former for psykisk syge dato så langt tilbage så tidligt egyptiske samfund . Det østlige Middelhav Health Tidende , at selskabet i 2900 f. Kr. , der anvendes egyptere urter til at behandle mennesker baseret på , hvad lidelser , de beskrev . Disse maladies ville blive beskrevet som drømme og manifestationer . Egypterne oprettet centre til at distribuere og anvende disse urter .
Den første egentlige læge mental sundhed var Muhammad ibn Zakariya Razi , en persisk læge , der var i stand til at beskrive forskellige mentale temperamenter og etablere behandlingskapacitet planer for dem i begyndelsen af første århundrede . Han kunne beskrive psykologiske forhold og etablere fysiologiske links til dem . Fra hans værker , var sygdomme såsom neuroser og depression defineret og behandlet .

Professionals


Der er forskellige niveauer af fagfolk , der kan give psykisk syge i forskellig grad . Psykoterapeuter på Masters -niveau kan gennemføre individuelle , par og gruppe rådgivning . Socialrådgivere kan tilbyde rådgivning for socialt relaterede emner såsom stresshåndtering og familieforhold . Kliniske psykologer tendens til at behandle dybere rodfæstet spørgsmål som skizofreni eller bipolar lidelse , med evnen til at anbefale ordinationer af medicin, der kan være behov for behandling . Psykiatere kan ordinere disse lægemidler . ofte råd hos patienter med mere alvorlige tilfælde af psykiske lidelser

Faciliteter


Moderne psykiatrisk behandling kan indebære brug af faciliteter til at beskytte patienterne fra sig selv eller andre . Psykiatriske sygehuse fokus på den langsigtede pleje for de mere alvorlige patienterne. Disse faciliteter regulere medicin distribution . Nogle af de første etablerede mentale sundhedsfaciliteter i Amerika var Hartford Hospital i Connecticut og Brattleboro Retreat i Vermont .

DSM-IV


Den Diagnostiske og Statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser er kendt som DSM-IV . Det er den største ressource, psykisk syge fagfolk anvender til at hjælpe med at definere en bestemt lidelser en patient måtte have. DSM-IV tager hensyn til fem forskellige niveauer af en lidelse kaldet akser . Depression , angst og fobier kan betragtes akse 1 spørgsmål , som er tilskrevet kliniske lidelser og læring lidelser . Da DSM-IV betragtes som en standard vejledende og ikke absolut , anbefales det , at kun professionelle med omfattende efteruddannelse bruge det ordentligt diagnosticere eventuelle sygdomme .

5150

For nødsituationer om en persons mentale tilstand , Californien har love , der kan give ufrivillig institutionalisering . Denne Californien Velfærd og institutioner kode kaldes 5150 , som er den specifikke kode skitserer denne procedure . En kvalificeret officer som en freds- officer eller statslige kliniker kan fremsætte en anmodning om at institutionalisere en person , de anser for mentalt ustabil . Skulle indespærring ske , er den person, overholdes, og holdt for ikke mere end 72 timer. Ved udgangen af denne periode , vurderer en psykiater patienten at afgøre, om hun er klar til udgivelse. Hvis psykiateren stadig føler patienten er i fare , kan han anmode en anden 14 dage indelukning bør den person, afvise en frivillig indlæggelse.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.