hvordan man kan ansætte en mental sundhed professionel

Hvis du lige har oplevet en traumatisk begivenhed-død af en elsket en , tab af et job-eller er i en overgang punkt , du vil have en betroet professionel med hvem til at tale gennem dine følelser . Her er nogle måder at hjælpe dig med at finde den rigtige terapeut , psykolog eller psykiater
1
Find ud af , om din forsikring dækker mental sundhed udbydere ! . . Hvis ja , find ud af, hvad slags udbyder , og hvor mange sessioner er dækket . Spørg hvis du skal se en læge , der skal tilbagebetales .
2 .
Kontroller , at tjenesteyderen er licenseret , hvilket indikerer de har undergået en grundig , ensartet uddannelse . For yderligere information, kontakt National Coalition of Mental Health Professionals og Forbrugere ( se Resources ) .

3 .
Book en høring . Spørg udbyderen til at forklare hans eller hendes fremherskende teoretiske orientering og diskutere stillede metoder . Forvent at tale åbent om eventuelle problemer , og hvordan de påvirker din evne til at arbejde , sove , spise , koncentrere sig, forholde sig til familie og så videre . Etablering af en god rapport er afgørende for en effektiv behandling .
4 .
Spørg udbyderen forklare enhver foreslåede behandling .

afmystificere Prøvelse1 .
For psykoterapeut bør du sørge for , at de er godkendt før du betaler for en session , fordi alle kan hævde at være ét. Mange er veluddannede og højt kvalificerede , men der er ingen måde at identificere dem ved titlen alene .
2 .
Sørg for professionel du leje har den korrekte legitimationsoplysninger under hans eller hendes bælte . Licenseret kliniske socialarbejdere ( LCSWs ) og certificeret socialarbejdere ( ACSWs ) generelt har en kandidatgrad plus 2 år overvåget erfaring , og har bestået en statseksamen .
3 .

Spørg , hvis din Ægteskab , Familie og børn Therapists ( MFTC ) er medlem af American Association for ægteskab og familie terapi . Det er mennesker, der specialiserer sig i at hjælpe kunderne håndtere store omvæltninger i tilværelsen eller overgange , såsom ægteskab , skilsmisse , jobskifte og dødsfald i familien . Kan også hjælpe , når kommunikationen er et problem for familier , par eller enkeltpersoner . I de fleste stater , signalerer en licens på en professionel med lignende uddannelse som for en CSW .

gode råd og advarsler


 • Counselor er en anden fange alle etiket . De har ofte en kandidatgrad , men ikke altid . Hvis din tilstand er licenseret vejledere , uddannelses- niveau svarer til , at socialarbejder. De har ofte behandler stofmisbrug , kortsigtede kriser og stress-relaterede lidelser . Normalt ikke er valgt til mere alvorlige lidelser .
 • kliniske psykologer har specialiseret sig i at teste og vurdere psykiske problemer . De er godkendte fagfolk , som regel med en doktorgrad eller kandidatgrad plus mindst 2 års overvåget klinisk erfaring og avanceret specialuddannelse . Er alt, hvad en MFTC gør, og meget mere.
 • Psykiater er MD uddannet i diagnosticering og behandling af alvorligt psykisk syge med 1 til 2 års supplerende uddannelse i psykiatri . De kan skrive recepter på antidepressiva , antianxiety narkotika og andre psykiatriske medikamenter.
 • Find ud af , om din tilstand finder psykiske sundhedspleje , der skal pleje . Hvis ja , bør behandlingen dækket af din forsikring.
 • Se hvordan man kan ansætte en Child terapeut .
 • Find ud af , om din tilstand finder psykiske sundhedspleje , der skal pleje . Hvis ja , bør behandlingen dækket af din forsikring.
 • Se hvordan man kan ansætte en Child terapeut .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.