hvordan man kan indgive en klage over en mental sundhed facilitet

Klager over psykiatriske arkiveres på en regelmæssig basis . Nogle klager resulterede i Attorney General undersøgelse eller lukning af anlægget . Misbrug, som forekommer i disse anlæg er svære og beklageligt. Hvis en mental sundhed facilitet har misbrugt dig eller nogen du kender , er det bydende nødvendigt at tage handling ved at rapportere misbrug
1 .
Indsend en klage over eventuelle psykiske anlæg , hvor du er vidne til situationer, der truer sundhed, sikkerhed og velfærd for en patient eller personale . Blandt dokumenterede klager fejlagtig eller overdreven medicinering , behandling mod patientens vilje , fejlagtig tilbageholdelse i en mental sundhed facilitet , fysiske eller seksuelle overgreb , vanrøgt , manddrab og bedrageri .
2 .
Opspore en forsvar for menneskerettigheder gruppe, som tilbyder støtte og ressourcer til psykiatrisk eller psykiske misbrug sager .

3 .
Screen menneskerettighederne gruppen for at sikre at de er effektive og faktisk gøre noget ved siden indgive klage væk . Med andre ord , sørg for at de er på din side .
4 .
Mød med menneskerettighedsgruppe oplyst dine muligheder for at indgive en klage .
5 .

Diskutere grænserne for fortrolighed i register en klage . På grund af juridiske problemer nogle sundhedsvæsenet oplysninger er fortrolige .
6 .
Tilbage din klage ved at indsamle så meget dokumentation som muligt . Den menneskelige rettigheder gruppe kan guide dig med formularer . Du bliver nødt til at levere navne , datoer og nærmere oplysninger om den krænkelse, du påstår .
7 .
Følg igennem og fuldføre officiel klage for psykisk sundhed facilitet misbrug . Overvåge udviklingen i din klage og holde sig orienteret om en eventuel anke processer , hvis det er nødvendigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.