hvordan man kan tage en mental sundhed pause for moms

Det er yderst vigtigt at tage tid på en regelmæssig basis for at afsætte til dig selv og dine relationer . Du kan undre sig, hvis et sådant forslag er for egoistiske til at handle på , især hvis du har små børn . Tværtimod er det til skade for en persons velbefindende at have en chance for at undslippe ved sig selv eller sammen med en ven eller elskede <. br > 1 .
Din første mulighed er at lade børn i pleje af en person , du kender og stoler på. Et medlem af din familie er som regel bedst , fordi de har en ægte interesse i børns sundhed og sikkerhed .
2 .
Den næste mulighed er en babysitter , at du har brugt før , eller en , der er kommet anbefalet af venner . Babysittere varierer i pris og ansvar . Vær klar over, hvad du ønsker gjort mens du er væk .
3 .

anden mulighed for at komme væk er at bytte tid med en ven . Dette kræver en udveksling af gangen i stedet for penge . Du kan slippe dit barn ud på din vens hjem , eller sørge for din ven til at komme bo i dit hjem , mens du er ude . Så tilbagebetale din ven med din tid på et senere tidspunkt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.