hvordan man vælger en mental sundhed terapeutisk metode

Som en mental sundhed kliniker , kan det være svært at vælge en metode , der passer til din personlige stil . Ideelt en kliniker ønsker at bruge et væld af viden fra alle de forskellige aspekter af standarden terapi , men nogle føler sig mere komfortabel picking én metode
1 .
Find en bog om terapeutisk teori . Omhyggeligt læse afsnittene om den største og mest øvede terapeutiske modeller . .
2
Kend de vigtigste modeller for behandling : Psykoanalytisk , Alderian , eksistentielle, Person-centreret , Gestalt , Reality , Behavior , kognitiv-Behavior , Feministisk og Familie Systems . Stræb efter at forstå historien og endnu vigtigere den metode og mål for hver type behandling .

3 .
Inventory din personlighed til at hjælpe vælge en metode , der er i overensstemmelse med dine evner og personlige stil . Være klar over problematikken . Hvis du er tilbøjelig til lange forklaringer , så skal du ikke vælge en primært klient centreret terapi stil . Eller hvis du er ikke-direktivet , så skal du ikke gå for Gestalt eller Psykoanalytisk stilarter .
4 .
Læs eksempler på terapeutiske modeller for at forstå, hvordan de fungerer i praksis . Bed om at sidde på et terapeut 's session , som du beundrer eller se instruktionsvideoer at se, hvordan de forskellige modeller arbejde i en klinisk indstilling .
5 .

altid vurdere behovet for din klient før ophold med en metode . Være fleksibel og , som det er tendensen i mental sundhed rådgivning sidst , kan du prøve en integrerende metode ved at kombinere behandlinger , der arbejder bedst sammen med dig og din klient .

gode råd og advarsler


 • Brug en integrerende metode giver mulighed for større fleksibilitet og typisk en mere resonant resultat med kunden, og den helbredende proces .
 • Du må ikke blive slavisk at en terapeutisk metode , som denne hengivenhed kan være skadelige for din klient .
 • Du må ikke trykke meget komplekse og intense terapi modeller på kunder, der er meget reserveret , eller paranoid , da denne behandling kan køre dem væk .
 • Vær omhyggelig med ikke at modellere metode en mentor eller teori for tæt . Denne spejling kan kvæle din egen individuelle stil og få din klient og dig selv mere skade end gavn .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.