mental sundhed behandling for børn

Det er svært at tænke på børn der oplever psykisk sygdom . Men nogle børn oplever symptomer på depression , angst , dårlig impulskontrol og endda psykoser . Det er en fordel at kende de ressourcer til rådighed , hvis et barn har brug intervention og behandling for en psykisk helbredstilstand

Awareness


Identificering af symptomer på psykiske lidelser sker ved at lytte til et barns selv rapport , forældre og /eller lærer bemærkninger . Standardiserede vurderinger eller adfærdsmæssige tjeklister som Connors ' skala for ADHD kan bruges til at hjælpe kategorisere symptomer og adfærd .

Høring


Consulting med en skolevejleder eller børnelæge kan lette henvisning til en mental sundhed professionel , der har specialiseret sig i anledning til bekymring . Undertiden bekymringer kan styres uden at konsultere en mental sundhed professionel , er det dog vigtigt at erkende, når en specialist bliver nødt til at gribe ind .

Rådgivning


Indtaste et forhold til en ambulant terapeut , der har specialiseret sig i at arbejde med børn og familier er gavnligt i behandling af psykiske sundhedsproblemer . Spil behandling kan være særlig nyttig til at hjælpe børn udtrykke følelser gennem leg , som er en form for kommunikation, der er naturligt for dem .

Medicin


Consulting med en læge om de forskellige typer af medicin , der kan findes for børn kan uddanne forældre på mere intensive tiltag , hvis rådgivning ikke er effektiv til at løse mentale sundhedsproblemer .

Hospitalsindlaeggelse

Overvejer hospital indlagte program for et barn er svært for forældre . Men , hvis et barns psykiske problemer er akutte og sætte barnet eller andre i fare , kan det være nødvendigt at optage barnet til en kortsigtet hospital program designet til børn hans alder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.