mental sundhed behandlingsmuligheder

Kvalitet mental sundhed behandlinger er tilgængelige , hvis man ved hvor de skal lede . Finde et passende niveau for pleje og behandling udbydere er et væsentligt skridt i løsningen af symptomer og bevare et optimalt fungerende . Valg af passende mulighed for dig selv eller en elsket man kan hjælpe med at identificere de behov og de nødvendige ressourcer til at gå videre i healing

Rådgivning


udvikle et forhold med en ambulant terapeut kan være et første skridt i søger hjælp for psykiske problemer . Terapeuter specialiserer sig i forskellige områder af mental sundhed . Fokusområder kan koncentrere sig om depression , angst , misbrug, spiseforstyrrelser eller andre forhold .

Medicin


Bede om hjælp fra en læge kan give yderligere bistand til personer , der lider af følelsesmæssige eller adfærdsmæssige problemer . Forskellige Medicin til at behandle psykiske symptomer og diagnoser .

dages behandling


Tilmelding i en dag behandlingsprogram er en effektiv mental sundhed behandling for personer med vanskeligheder funktion i det daglige liv på grund af symptomer . Dages behandling kan give medicinsk vurdering , individuel og gruppe terapi .

døgnbehandling


giver adgang til et hospital , når i krise på grund af selvmordstanker eller skade på sig selv eller andre kan bidrage til at genetablere mental sundhed stabilitet . Patienter indlagt til døgnbehandling vil have intensiv psykiatrisk pleje til et gennemsnit på fem til syv dage , og der udledes når det er sikkert .

Bolig Behandling

giver adgang til en bolig behandling program er typisk en sidste udvej , når alle andre behandlingsmuligheder har tabt . Residential Behandlingen giver en struktureret ramme for patienter , herunder tilsynsførende lærere , læger og terapeuter til at hjælpe ændre utilpasset adfærd og følelsesmæssig reaktion . Boligprogrammer er langsigtede og et ophold i gennemsnit er tre måneder til et år .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.