mental sundhed fordele af D-vitamin

D-vitamin har fået en masse presse i løbet af de sundhedsmæssige fordele , især i behandling og forebyggelse af vinterdepressioner og demens . Hvad er vitamin D' s betydning for mental sundhed ? Hvorfor er ernæringseksperter og naturlig sundhed guruer over hele verden anbefaler høje doser af D-vitamin til deres patienter ? Hvilke farer er der for at supplere med D-vitamin ? Læs videre for nogle svar på disse spørgsmål

vitamin D


D-vitamin er faktisk et hormon , der ikke et vitamin . . Den primære kilde til D-vitamin er sollyset , men fisk , berigede mælk og kosttilskud kan tilbyde spormængder af vitamin D.

Depression


Sæson effektiv lidelse og depression er alle blevet forbundet med en lav D-vitamin niveau. Mange læger er nu anbefaler tilskud til at øge disse niveauer , især for dem, der bor i det nordlige klima , hvor vinteren sollys niveauet er lavt .

Den Ældre


Undersøgelser udført af Det Nationale Institut for Sundhed og Centers for Aging har vist en 200 procent højere chance for at udvikle demens-og alzheimer's-lignende symptomer hos personer med lavt D-vitamin niveau .

Bekymringer


D-vitamin er ikke let at nedbryde og kan i sjældne tilfælde forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer i forbindelse med øget absorption af calcium. D-vitamin toksicitet kan også resultere i hjertearytmi .

Betydning

Forskere fortsat at opdage fordelene ved D-vitamin , som kan omfatte forebyggelse af kræft , knogleskørhed profylakse og mental sundhed vedligeholdelse . Kontakt din læge , som en relativt simpel blodprøve kan diagnosticere D-vitaminmangel .

Advarsel

Informer din læge straks , hvis du oplever opkastning , vægttab , appetitløshed , svækkelse , forstoppelse , hovedpine , smerter i knoglerne , kløe eller en skarp metallisk smag , mens den vitamin D-tilskud , da disse er mulige tegn på toksicitet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.