mental sundhed rådgivning

Da kravene til hverdagen vokser mere presserende , er mange henvender sig til rådgivere for at få hjælp i forbindelse med behandlingen hverdagen stressfaktorer . Udbredelsen af psykiske og følelsesmæssige tvang i livet for ethvert folk ofte når et punkt , hvor professionel service er påkrævet . Mental sundhed rådgivning trækker på en række metoder i at yde nødvendig mestringsstrategier for denne tempofyldt verden, vi lever i.

Identifikation .


Personer , der oplever ægteskabelige problemer , depression eller selvværd problemer , eller brug for hjælp der beskæftiger sig med en psykisk lidelse ofte opsøge mental sundhed rådgivning for at hjælpe med at konfrontere deres problemer . Nogen, der hjælper i disse sager anses for at være en mental sundhed professionel . Socialarbejdere , kliniske psykologer , rådgivere og psykiatere alt arbejde inden for dette område . Undervisning og uddannelse diktere , hvilken type af professionelle vil arbejde i en tildelt position . Typisk , jo mere alvorlig en persons problemer , jo højere kvalifikationsniveau nødvendige niveau for at tilvejebringe den nødvendige rådgivning . Det primære formål er at hjælpe den enkelte at udvikle klare strategier for håndtering af problematiske områder i deres liv .

Funktion


Det første en mental sundhed professionel vil gøre, er at indsamle baggrundsinformation om problemet . Dette kan ske gennem en samtale proces , eller ved observation og testmetoder . Rådgivning kan finde sted i gruppemøder , der består af personer, som alle deler samme spørgsmål , familie sessioner eller en-til-én. Der beskæftiger sig med en psykisk lidelse kan kræve et team af arbejdstagere, der hører om forskellige aspekter af en persons tilstand . Fysiske, psykologiske og miljømæssige faktorer er alle taget i betragtning i teamet tilgang .

Rådgivningen proces giver en måde, hvorpå følelsesmæssige eller situationsfornemmelsen problemer kan identificeres og konstruktiv coping adfærd kan læres . Inden for denne indstilling følelsesmæssige stressfaktorer kan behandles på en objektiv og ordentlig måde

funktioner


Mental sundhed rådgivning er baseret på tre primære tilgange-kognitive , adfærdsmæssige og psykoanalytiske . Om man fremgangsmåde anvendes , eller en kombination af to eller tre , afhænger af åndsretning , hvor en rådgiver er uddannet . Den kognitive model er baseret på at ændre en persons tankemønstre vedrørende et problem , som igen hjælper ham til at konfrontere problemet på forskellige måder. Mindske presset følte mod et problem gør beskæftiger sig med det mindre traumatisk . De adfærdsmæssige tilgang er baseret på betydningen af erfaring og så arbejder på at ændre en persons adfærd . Den psykoanalytiske tilgang understreger betydningen af at identificere og forstå en persons ubevidste motivationer , og hvordan de virker til "foderstoffer " problemet .

Effekter


Mental sundhedsprofessionelle er nødvendige af statslige love at bibeholde regler om fortrolighed om alle oplysninger behandles i et rådgivning session . Det betyder arbejdsgivere , familiemedlemmer , eller forholdet partnere er afskåret fra at få information drøftet i en session . De eneste undtagelser fra denne regel er , hvis skriftlig tilladelse er leveret af en klient, eller hvis vejlederen mener, at en klient har til hensigt at gøre skade på sig selv eller andre. Hvis juridiske spørgsmål på spil , kan vejlederen være forpligtet til at rapportere til domstolen , men en klient er typisk informeret når videregivelse skal ske .

Overvejelser

Prisen for mental sundhed rådgivning vil variere afhængigt af den anvendte type rådgiver . Timepriser kan variere alt fra $ 60 til $ 200 en session afhængigt af vejlederens uddannelse og erhvervsuddannelse. De fleste forsikringsdækning planer vil dække en procentdel , hvis ikke alle , af udgifterne , forudsat at vejlederen er en licenseret professionel . Der er statsstøttet programmer , såsom Medicaid og Medicare , der står for dækningen så godt. Hvis en person ikke har nogen forsikring , vil mange rådgivere arbejder på en glidende -fee betaling skala , som er baseret på en persons indkomst .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.