mental sundhed syges rettigheder

Psykiatriske patienter har rettigheder ligesom andre typer af patienter i et sundhedsvæsen indstilling . Patienten rettigheder bør oplyses som en del af registreringen på ethvert hospital eller ambulant udbyder kontor . Patienterne bør modtage , hvad der kaldes en oplysningserklæring af tjenesteydelser fra udbyderen og en kopi af privatlivets fred praksis, der giver patienter ret til fortrolighed

informeret samtykke


Indhentning af informeret samtykke om adgang og adgangen til ressourcer , viden om behandling udbyderens identitet og legitimationsoplysninger , herunder fuld deltagelse i behandling beslutninger eller afslag for pleje, er inden for rettigheder mental sundhed patienter .

Kvaliteten af Care


Modtagelse behandling i overensstemmelse med de højeste standarder for lægebehandling , sikkerhed , hygiejne og velafbalanceret ernæring er en ret for en mental sundhed patient . Dette omfatter også retten til at human pleje og behandling med værdighed .

Fortrolighed


Fastholdelse fortrolighed ansvar lægens kontor eller anlæg , hvor tjenesterne leveres, og privatlivets fred af lægelige oplysninger er retten til hver patient . Kravene i henhold til Health Insurance Mobilitet og Accountability Act ( HIPAA ) kræve , at behandlere afslører en meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger forud for afgivelse behandling .

Advocacy


Kendskab til processen , hvordan man indleder en klage , klage eller bekymring er retten til psykiatriske patienter . At løse konflikten kan gøres med en patient advokat gennem forurettelse processen . Patienterne også har typisk ret til et familiemedlem til at fungere som en advokat er forhindret i at gøre det selv .

finansielle overvejelser

At være orienteret om gebyrer for tjenesteydelser og ikke -dækkede tjenesteydelser er ret psykiatriske patienter . Forståelse for rammerne af , hvad forsikringen dækker foruden ansvar for samarbejde betaler vil bidrage til at minimere stress i forbindelse med udgifter til lægebehandling . Hvis indlagt som en stationær , er det også den rigtige for patienten til at anmode om overførsel til en netudbyder , hvis ydelser ikke er omfattet det pågældende sted.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.