guide til mental sundhed tjenester

Navigering i psykiatrien og dechifrering alle de forskellige tjenester til rådighed, kan være forvirrende . Her er en kort guide til mentale sundhedstjenester , der forklarer de roller de forskellige udbydere

Hvem gør hvad?


Ved første forsøg på at udnytte det psykiatriske system , således er den sædvanlige rækkefølge , som de tjenester, vil være adgang til . De fleste individer starte ved at søge behandling , og i de fleste stater er disse tjenester, der udbydes , og de mennesker , der udveksling af tjenesteydelser .

Når der søger terapi , ville en person ser en licenseret mental sundhed rådgiver eller en licenseret mental sundhed terapeut . Begge svarer i licens og uddannelse . Det er bare et spørgsmål om , hvad løbet af akademikere hver følges for at komme derhen, hvor de er . Begge er master's graders kandidater i psykologi og godkendt af staten . Er disse mennesker, som yder individuel terapi på en fastlagt plan. Hvis nogen siger : " Jeg vil se min terapeut , " dette er normalt , til hvem hende eller hun er henvist til.

Der er licensfri mental sundhed counselors med bachelor- grad i psykologi . En master -grad i psykologi er nødvendig for licensure støtteberettigelse . Unlicensed mental sundhed counselors arbejde under licens professionelle som assistenter . Assistenterne er rådgivere, der arbejder med klienter på en stationær enhed , gør grupper og har mere hands -on aktiviteter med klienterne . Assistenter giver ikke struktureret one- on-one behandling til klienter i de fleste stater . Et behov for at være licenseret med en kandidatgrad for at have forsikringsselskaber anerkende den psykiske sundhedspersonale for betaling af individuel terapi tjenester .

Ph. d. -uddannelsen niveau fagfolk kaldes psykolog . Psykologer har titlen læge foran deres navne og er læger for psykologi , og ikke læger . Disse fagfolk også se individuelle patienter. Psykologer er ansat ved skoler, retssystemer , og andre organer , hvor deres indgående kendskab til psykologi er nødvendig . I de fleste stater , kan psykologer ikke ordinere medicin .

Psykiateren er en læge, der gik på at studere psykologi . Psykiatere normalt ser patienter i tandem med en terapeut eller psykolog . I de fleste stater , er en psykiater som regel den person , der foreskriver medicinen enkeltpersoner kan have behov for psykiske lidelser. En aftale med en psykiater er normalt kortere end en med en terapeut . Psykiatere og psykologer arbejder sammen i den samlede behandling for en individuel diagnose .

Andre Mental Health Workers


Sygeplejerske praktiserende arbejde under licens psykiatere , som i nogle stater , kan træde i stedet for psykiateren besøg . I nogle stater kan sygeplejersken praktiserende også ordinere medicin . Der er også sygeplejersker, der arbejder inden for psykologi og er uddannet i dette aspekt af sundhedsydelser .

sag ledere er personer, der normalt har en bachelorgrad . En case manager er normalt tildeles overvåge en persons udnævnelser , bolig og andre ting der har at gøre med daglige liv.

Ved første søger tjenester , kan en person bede hans eller hendes praktiserende læge , hvis lægen ville gøre en henvisning til behandling . Enkeltes primære sundhedstjeneste læge ville have den bedste information , hvem der gør hvad i din tilstand .

titler og licenser til terapeuter og mental sundhed rådgivere ændre form stat til stat . Dette er en samlet oversigt over hvor den mentale sundhed udbydere leverer hvilke ydelser . Licens krav er forskellige fra stat til stat .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.