hvordan du vælger dæk til kørsel i regnen

Kørsel i regnvejr , er noget de fleste af os er nødt til at beskæftige sig med på et eller andet tidspunkt . Hvis du bor i et område kendt for sin stormfuldt vejr , dog skal du være forberedt på det faktum , at våde betingelser vil være reglen og ikke undtagelsen . Valg af den rigtige dæk til kørsel i regnen er næppe hjernekirurgi , men det betaler sig at følge nogle grundlæggende retningslinjer for at sikre, at du vælger klogt

Du skal bruge:
Bil håndbog

. Gør dit hjemmearbejde


1 .
Check din lokale vejr statistik og tænker tilbage på dine egne erfaringer . Hvis du har brugt mindst 10 procent af din tid at køre i regnvejr , skal du vælge dedikeret regn dæk .

2 .
Tjek dine dæk for tegn på slitage . Afhængigt af deres alder , kan du bemærke , at slidbanen er næsten helt væk , eller at den har holdt sig relativt godt .
3 .
Mindre slid betyder, at du bruger mere tid på overfladen gader , en anden indikator for, at du har brug for regn dæk .

Vælg en vinder1 .
Head ned til den lokale autoværksted med dit køretøj håndbog i hånden og bede for all- terræn dæk i din størrelse .
2 .
Kig efter dæk med dybe riller ned i midten , en slidbane -wear rating på mindst 85 og en trækkraft rating på " b " eller højere . Disse er dæk bygget til at håndtere off-road forhold , herunder mudret sti , uden at miste deres greb på vejen .
3 .

Forbered dig på , at sådanne dæk kan ikke vare så længe som hårdere , glattere motorvej dæk . Hvad får du til gengæld , er imidlertid sand fred i sindet , når himlen åbner og forholdene bliver glat .

gode råd og advarsler


 • Ligegyldigt hvad dæk du vælger , kørsel i regnen er behæftet med risiko . Vær opmærksom på vejen omkring dig og holder øje med dyr , fodgængere og cyklister .
 • Synlighed er fortsat det altoverskyggende ønske om ved kørsel i regnvejr , så vær sikker på at du har investeret i vinduesviskerne , der forlader glasset rene med hver pass .
 • Hold en nødsituation kit i bilen . Hvis det værste sker , vil du ønsker at lægge ud vej lyskugler at tilkalde hjælp til scene med det samme .
 • Kend din bil ! Hvis du ikke har en anti-blokeringsfrie bremsesystem , undgå smækkende på bremserne i regnvejr . Et sådant søgsmål kan sende dig ind i en skid , med langt værre konsekvenser for dig og andre bilister .
 • farten ned ! Selv med det perfekte sæt dæk , er der ingen måde at fortryde din bils inerti . Langsommere hastigheder giver dig en langt større fejlmargen for noget , der opstår .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.