hvordan man bliver en økologisk økonom

Mørke og doom er kendetegnende for daglige nyheder om miljøets tilstand , men relativt små ændringer i din daglige vaner kan have en dybtgående indvirkning på sundheden for dine omgivelser , sundhed din pengepung og helbred i din krop .

Du skal bruge:
Et åbent sind
. Fleksibilitet.


1 .

Drikke flaske øl .
Det smager bedre end øl i dåser , og du vil forhindre dødsfald på op til en million fugle og en tiendedel så mange varmblodede væsener , som bliver fanget i plast ringe eller sluge dem og dø .
Du tror måske, at byerne automatisk genbruge alle kasserede plast , men borgerlige centre generelt beregne omkostningerne til genanvendelse i forhold til udgifterne til deponering plads .
Ikke-genvundne plast tage op cirka 14 procent af alt affald materialer i deponeringsanlæg , volumen . Næsten 40 milliarder vandflasker bliver kastet ind i skrald partier hvert år til en pris en og en halv million tønder olie om året
Her er hvordan genanvendeligt sætte gang i økonomien . Der er 10 gange flere arbejdspladser i genanvendelse end der er i almindelig bortskaffelse . Der er også næsten 650 arbejdspladser ud af 10. 000 tons om året af genbrugsmaterialer, fra computere til tekstiler . Bygge-og byggematerialer er nu lavet af genbrugsplast og produkter tidligere lavet af træ . Tekstiler og fødevarer beholdere er nu lavet af genbrugsmaterialer.
2 .
Gør din kaffe om morgenen og tage din termokande til at arbejde .
I nogle kvarterer , kaffe koster 75 cent per kop . Ganget med fem dage i en uge , og med 48 uger, det kommer ud til $ 180,00 per år .
Un-genbrugspapir varer også tage en masse plads i America 's lossepladser . Ca. 125 millioner engangskrus bruges en dag i USA . 150 milliarder drikkevarer i en-servering containere købes året . Desuden bruger hver person ca 300 £ af materielle omgivende produkt varer ( papir , plast , styren skum ) , som bliver kasseret , un-genanvendt , til lossepladser hvert år .
Et eksempel på dette emballage er træet ganer , der anvendes til transport af alle vores ting på fragt lastbiler , som også i sidste ende placeres på lossepladser . Selv om det er vanskeligt at beregne den nøjagtige monetære besparelser ved genanvendelse , anvende nogle nyttige tommelfingerregler : Genbrugsprodukter reducere brugen af lossepladser , som igen fortrænger arter levesteder . Genanvendte produkter tager færre naturlige ressourcer til at behandle dem i produktet beholdere . Bortskaffelse rum er nu på en præmie . For eksempel bruger New Jersey 150 millioner om året på sit skrald lossepladser .
3 .
Tag en stofpose til butikken .
Selv om det ikke direkte vil nedbringe omkostningerne til dine dagligvarer , vil du reducere de samlede omkostninger i butikken . I Perth , at brugen af plastikposer pr hjem Australien blev beregnet til omkring 1000 poser om året , og til en grov pris på 5 cents per pose , amounta til 70 dollars om året . Junkyard omkostninger i Perth blev anslået til 2 cents per pose .
Plast nedbrydes i dit hjem , som er kendt for at forårsage allergi og andre sygdomme . For eksempel kaldes forbindelser pthalates bruges til at gøre plastik blødt . Det er blevet anslået , at disse kemikalier findes på farlige niveau i en fjerdedel af alle potentielle mødre . Høje niveauer af pthalates i disse mødre har været forbundet med genitale og reproduktive problemer i deres drengebørn . Pthalates kan også forårsage åndedrætsbesvær og hudproblemer . Californien har forbudt fremstilling af legetøj med disse giftige materialer.
Derudover udfører alle levende væsener dioxiner i deres kroppe fra oplagring , dumpning, genbrug og afbrænding af plast . Dioxiner er blevet forbundet med kræft , hormonelle forstyrrelser , og fosterskader .

gode råd og advarsler


 • Må ikke begynde at drikke øl eller kaffe uden lægens tilladelse , hvis du ikke drikker dem allerede .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.